2777
2789

دوستان به نظر تون پرایمر خوبه یا پودر تثبیت کننده ارایش و اینکه نکات ارایشی که بلدین رو بگین و وسایل کرم هایی که استفاده میکنید و خیلی راضی هستین رو معرفی کنین ممنون 

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

فیکساتور فلورمار خوبه قیمتشم نسبت به بقیه مناسب تره 

کرم پودرم بشتگی به نیازت داره 

مثلا من روزانه از گلدن رز راضیم فقط روزانه ها 

چون اصلا کاور بالایی نداره و چربه 

کاتریس خوبه 

واسه میک اپ مجلسیم نارس

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
فیکساتور فلورمار خوبه قیمتشم نسبت به بقیه مناسب تره  کرم پودرم بشتگی به نیازت داره  مثلا ...

ممنون عزیزم 

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از این ارایش ها واسه بیرون استفاده میکنید منظورم پرایمر و این چیزا هست یا واسه مهمونی اخه من شاید سالی یبار مهمونی یا عروسی برم واسه بیرون هم کرم نمی زنم یعنی بدرد من نمیخوره پس 😂😂

شما از این ارایش ها واسه بیرون استفاده میکنید منظورم پرایمر و این چیزا هست یا واسه مهمونی اخه من شای ...

اره واسه مهمونی میخام منم بیرون اصلا ارایش نمیکنم ولی مهمونی جایی بشه دیگه حسابی ارایش میکنم ولی لایت و طبیعی نه مثل این عجق وجق ها😂😂

شما از این ارایش ها واسه بیرون استفاده میکنید منظورم پرایمر و این چیزا هست یا واسه مهمونی اخه من شای ...

اگه پوستت چربه و منافذ باز داری به دردت میخوره 

اما اگه نه پوست خشک یا مختلط داری نگیر هزینه بیخود نکن

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
اگه پوستت چربه و منافذ باز داری به دردت میخوره  اما اگه نه پوست خشک یا مختلط داری نگیر هزینه ب ...

پوستم نه خیلی چربه نه خیلی خشک معمولیه شبا میرم جایی خوبم ولی روزا چون هوا گرمه کرمم بدجور بهم میریزه رو صورتم واسه همون میخام😐😐😐

اگه پوستت چربه و منافذ باز داری به دردت میخوره  اما اگه نه پوست خشک یا مختلط داری نگیر هزینه ب ...

من پوستم چربه ولی پوستم صافه و روشنه کرم استفاده نمیکنم فقط واسه عروسی واسه بیرون خط چشم و ریمل میزنم فقط

پوستم نه خیلی چربه نه خیلی خشک معمولیه شبا میرم جایی خوبم ولی روزا چون هوا گرمه کرمم بدجور بهم میریز ...

پس حتما فیکساتورو بگیر

من پوستم چربه ولی پوستم صافه و روشنه کرم استفاده نمیکنم فقط واسه عروسی واسه بیرون خط چشم و ریمل میزن ...

به نظرم اگه پوست چربی داری واسه عروسیا اینفائیبل اورال بگیر رو پوست چرررب بدون پرایمر عالیههههه

به نظرم اگه پوست چربی داری واسه عروسیا اینفائیبل اورال بگیر رو پوست چرررب بدون پرایمر عالیههههه

کرم پودره؟؟ قیمت چنده

جدی خوبه یعنی پوشش بالاست قیمتش چقدره عزیزم

مدل تیوپیش واسه پوستای چربه و اصلا برق نمیوفته و کاورش خوبه 

نمیدونم قیمت الانشو اخرین بار ۱۱۰ تومن بود ۳ ماه پیش

کرم پودره؟؟ قیمت چنده

اره عزیزم ۳ ماه پیش ۱۱۰ تومن بود