2821
2789

https://t.me/joinchat/MJqsrQtwVxr6tO3EUhy4Lw

لینک گروه..انواع ختم ادعیه و ذکر حاجات مخصوص و عام...به حاجتمندان معرفی کنین تا ثوابش به شماهم برسه...

🌹فقط یک دعا کافیست تا سرنوشت انسان تغییر کند🌹

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این ماه روز ۸ پریودی عکس رنگی گرفتم خدارو هزار مرتبه شکر هیچ مشکلی نداشتم و اقدام کردم ولی یک بار نزدیک تخمکذاری بود.....از یک خفته به موعدم دل درد و کمر درد سینه درد دارم....ولی سینه دردم بهتر شده و به جاش خارش دارن.....

ببخشید۵ روز به مو عدم ولی حین نزدیکی ترشحات صورتی دیدن در حالی هیچ دردی نداشتم ..ولی ۲ روز گذشته پریود نشدم و و الانم ترشحی ندارم و دیروز یکم قهوه ای داشتم ..دردی هم ندارم...چرا اینجوری شدم..استرسم اصلا این ماه ندارم که بگم بخاطر اونه..عفونتم ندارم چون تازه دو هفتست آنتی بیوتیک هامو تموم کردم

ممکنه زخم دهانه رحم داشته باشم و علائم نداشته باشه یا بخاطر عکس رنگی اینجوری شدم؟؟؟

لطفا اونایی که عکس رنگی گرفتن یا اطلاعاتی دارن بهم کمک کنن..دکار رنان خیلی دیر نوبت میده

کسی نیست

نغمه جان اگه میشه یه عکس واضح از عکس رنگیت لوله هات برام بفرس اخه لوله منم نگا میکنم یه مقدار حالت s داره خیلی نگرانم

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود .... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دور دعا بی اجابت است ...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود....گاهی گدایی شهر میشوی و بخت باتو یار نیست ....گاهی تمام شهر گدای تو میشود💞💞💞💞
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز