2777
2789

خواهرم قضیه ش رو گفتم که هرروز خونه ماس و فحش میده و غر میزنه .بچه یه ساله ش رو میاندازه گردن بقیه خودش خواب. شوهرشم دنبال ولگردی که شب ام نمیاد خونه . خواهرم فحش پدری میده به همه و میگه شما آدم نیستین ما هم میگیم مشکل داری نیا اینجا از دیشب هی میگفت برید سر لاک بخرید .آب معدنی بخرید کولر روشن کنید با لحنیرکه انگار نوکرشیم . شوهرشم هی میگه شما بی پولید ،هیچی بلد نیستید، جایی نمی رید.

منم امروز دیگه امپرم زد بالا هرچی تونستم گفتم اونم قهر کرد رفت گفت آرزو میکنم همه چی سرت بیاد من خراب کردم شاید فتنه بشه . ولی حرف دلم بود میگفت هههه تو ترشیدی، بی شوهر، بی شعور، همه ازت بدشون میاد.... منم لال نشدم وای میترسم فتنه بشه .آخه گفتم خواهرمونم دوس داره تو اینجایی اینجا نیاد یا خاله گفته چرا تو همش اینجایی؟ دعا کنید صلوات بفرستید چیزی نشه تورو خدا.

بدم میاد از خانومایی که متاهل میشن 24 ساعته خونه باباشونن

همیشه هم طلبکارن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار اون بد نیست ما ماهی 700 تومن خرجی داریم میاد اینجا 

ای بابا

همیشه هر کی مشکل مالی داره..دخترشم جای خوب شوهر نمیکنه..

مثه خودم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

ميگفت الگوم تو بودي واسه ازدواج نكردنم 

شوهر كردي و بچه دارم شدي باز هرروز اينجايي 

خب من همينجوري ميمونم خونه بابام چه كاريه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شاید مجبوره بیادخونتون وگرنه هیچوقت خودشو کوچیک نمیکرد هرروز بیاد. حتما مشکلاتش باعث میشه اونجوری صح ...

دلم شکست به من گفت ترشیده مثلا خودش چه شوهری داره؟ باید هوا مو داشته باشه نه اینکه هرروز بیاد اینجا دعوا هم بکنه همش میگه تو به جایی نمیرسی

من از خدامه خاهرم همیشه خونمون باشه این چه رفناریه باهم دارید باورم نمیشه خاهرا باهم اینجوری باشن

بله اگه خواهرت بهت میگفت ترشیده حاضر نبودی تف بندازی تو صورتش .من سرم تو لاک خودم بهم میگه تو به جایی نمیرسی بگو اصلن به تو چه؟ چکار به من داره؟

خوب کردی. کی گفته چون خواهرته و چون خونه باباشه هر کاری دلش خواست بکنه. گاهی طاقت آدم از بعضی رفتارها تموم میشه . حرفاشم به دل نگیر سعی کن اگر برات پیش اومد یه ازدواج خوب بکنی. ایشالا خوشبخت بشی