2777
2789
عنوان

چالش چهل روز تا خوشبختي😍

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 33 پست
یعنی چی نفهمیدم. مثلا رفتیم بیرون بنویسیم

مثلا من دوست دارم تزئين با رويال آيسينگ ياد بگيرم و با نمد كار كنم ورزش كنم و اينجور چيزا مثلا برا خودمون هدف تعيين كنيم ٢٠مرداد من شيريني كه دوست دارمو ياد گرفته باشم بپزم

يكم به خودمون بپردازيم و روحمون يه چيزي تو مايه هاي مراقبه هم بهش اضافه كنيم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😂😐😐😐😐😐

😙😙

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

😒

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من که هر شنبه میگم این کارو میکنم یا اون کارو میکنم . اخرشم تا لنگ ظهر خوابم یا تو نت میچرخم   ...

😂😂منم واسه همين گفتم گروهي باشيم كه بهم گزارش بديم انگيزه بگيريم

خب فردا چکار کنیم؟

مثلا فردا من خودم تصميم دارم مثلا دم غروب يا طلوع آفتاب كه امواج آلفا زياده بريم تو يه فضاي باز يكم دعا كنيم خدارو شكر كنيم به چيزاي خوب فكر كنيم ويا هرچيزي كه فكر ميكنيم روي روحيه مون تاثير ميذاره مثلا به نظر من شمع و عودم اگه ميتونيم روشن كنيم يكم ذهنمونو تخليه كنيم

😂😂😂😂

🙂

مثلا فردا من خودم تصميم دارم مثلا دم غروب يا طلوع آفتاب كه امواج آلفا زياده بريم تو يه فضاي باز يكم ...

جون تو حال ندارم😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بخوابیم 😁😁😁😁

اره فکر خوبیه😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨