2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن وامیدی ندارن

369 بازدید | 33 پست

کیا مستاجرن وامیدی به خونه دارشدن ندارن مامستاجریم وخیلی دلم گرفته همه اطرافیانمون خونه دارو زمین دارن خسته شدم ازاین وضعمون خیلی دلم گرفته امسال اینجاییم سال دیگه معلوم نیس پول پیش بتونیم بدیم یانه چجوری بریم جای دیگه حسرت دورواطرافیانم ومیخورم همشون میگن آی فلانی زنش عرضه نداره وفلان و...همش تقصیر من میندازن نمیدونم شاید من مقصرم اما با کارگری توی این خرجای گرون چجوری صاحبخونه بشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تنها نیستی منم مثل شمام شب روز غصه میخورم ما حتی ماشین هم نداریم احساس بدبختی میکنم ولی بعدش میگم مگه میشه خدا ادم رو ناامید کنه ان شاءالله که ما هم صاحب خونه میشم دعا در حق همدیگه بکنیم