2777
2789
قند دوساعتتون بالاست فکر کنم با این قند انسولین بهتون بده حتما برید دکتر آخه رزیم هم بچه وزن نمیگیره ...

از انسولین خیلی مبترسم من 

نوشته دوباره ازمایش فند سه ساعته 

لنشالا بیاد پایین اخه قبلش خیلی مربا شربت و نوشابه میخوردم تجربه اولمه نمبدونستم هیچی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از انسولین خیلی مبترسم من  نوشته دوباره ازمایش فند سه ساعته  لنشالا بیاد پایین اخه قبلش ...

هر چیزی که شیرینه حذف کن 

برنج یه روز درمیون فقط ناهار شام نونی بخور 

اگه میتونی برو دکتر تغذیه خیلی راهنماییت میکنه سر خود رژیم نگیر

حواست باشه!
هر چیزی که شیرینه حذف کن  برنج یه روز درمیون فقط ناهار شام نونی بخور  اگه میتونی برو دکت ...

والا برنج اینا و شیرینی رو به کل حذف کردم فقط روزی ذو تا نون میخورم صبونه و ناهار اینا

از انسولین خیلی مبترسم من  نوشته دوباره ازمایش فند سه ساعته  لنشالا بیاد پایین اخه قبلش ...

ترس که نداره من خواهرم سر بارداری دومش نمیدونست مراعات نکرد قندش رفت بالا یک ماهی انسولین زد الان هم خودش هم بچش سالمن 

ترس که نداره من خواهرم سر بارداری دومش نمیدونست مراعات نکرد قندش رفت بالا یک ماهی انسولین زد الان هم ...

خدارو شکر،،،انسولینو خودش تزریق میکرد یا میبرد درمانگاه ا بیمارستان؟

والا برنج اینا و شیرینی رو به کل حذف کردم فقط روزی ذو تا نون میخورم صبونه و ناهار اینا

خب نباید حذف کنی اشتباس 

الان کم کم وزن گیری جنین شروع میشه باید تغذیت درست باشه

برا این میگم دکتر تغذیه برو، ریز به ریز بهت برنانه میده چیا بخوری که هم قندت بالا نره هم اینکه جنینت درست وزن بگیره 

حواست باشه!