2777
2789
عنوان

برادرشوهر بدجنس

1131 بازدید | 35 پست

شوهرم از ازدواج سابقش یه پسر داره حالا چند روز پیش مادرش اومده بود ببینش زن سابقش دختر عمش بوده.حالا برادرشوهرم برگشته به شوهرم گفته چرا انقد باهاش خشکی دختر عمته قبلا زنت بوده ازش بچه داری باهم برید بگردیت برید پارک تفریح کنید شوهرم گفت بهش گفتم من الان زن دارم دوست ندارم بهش خیانت کنم.شوهرم گفت اصن به روش نیار دوس ندارم فک کنن خبرچینم اخه پیش خانواده شوهرم گفته بوده بهش.ولی من دوس دارم یه جوری جوابشو بدم دلم خنک شه .حالا موندم چجوری یه چیزی بارش کنم

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشک یعنی چی؟

یه بچه ایی اون وسط هست که بهتر پدر مادر به خاطر بچه شون رابطه ی دوستانه خوبی داشته باشن

که به هیچ عنوان اسمش خیانت نیست 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

من بودم سلامم بهش نمی‌دادم

تا زن دیگه میاد زن اول شیرین میشه عجبااااا اه

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

محترمانه بگو نصیحتاتو نگه داربرای خودت به دردت میخوره شوهرمن اگرقراره باکسی بره گردش وپارک اون منم نه هیچ زن دیگه ای!

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

به نظرمن همین که شوهرت همچین جوابی بهش داده حسابی حالش گرفته شده فقط پیششون بچسب به شوهرت و باش صمیمی باش همین جواب خوبیه واسش. زن داره برادرشوهر؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

خیلی خودشو ادم حساب میکنه .حالا شوهرم یه چیزای ازش دیده ازش متنفره .خیلی حسوده

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

واااا،بش می گفتی آدم چیزی رو که بالا میاره دوباره نمیخوره.فامیل که فامیل باشه الان زن و شوهر نیستن.خودش متاهل؟::تیکه بش بنداز پر رو نشه دوباره تز بده،بگو برا زندگی خودت ایده بریز