2777
2789
عنوان

برادرشوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 35 پست
خشک یعنی چی؟ یه بچه ایی اون وسط هست که بهتر پدر مادر به خاطر بچه شون رابطه ی دوستانه خوبی داشته باش ...

یعنی ک باهاش سرد رفتار نکن باهم برید پارک و تفریح

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

الان یه عده روشن فکر میان میگن خب زنش بوده یه زمانی وتو حق نداری چیزی بگی 

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خودشو ادم حساب میکنه .حالا شوهرم یه چیزای ازش دیده ازش متنفره .خیلی حسوده

بگو توهم پسرعمشی خب.با خودت و برادرزات و دخترعمت بریدپارک شاید این وسط یه اتفاقایی افتاد پیش زنشم بگو

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

چه ربطی به بچه داره،اگه بخاطر بچه بود که زیر یه سقف ادامه میدادن.نه الان بیاد سرم بکشه تو زندگی جدید.موقعی که طلاق میگرفت میرفت فکر بچه رو میکرد،الان فیلش یاد هندوستان کرده؟؟؟

نه دیگه نا نجیب نباش...ضادقانه اومده بهت گفته..خراب کنی دیگه بهت نمیگه..الان معلومه به تو بیشتر از خانودش اعتماد داره!

خراب نکن!! ولی  یادت باشه نظرشون چیه حواستو جمع کن.... اگر حرفی ازش پیش خودت زد بگو اگر انقدر خوب بود چرا جدا شدن لابد من بهتر بودم منو به اون ترجیح داده..ولی تا حرفی نشده هیچی نگو اصلا به روت نیار میدونی... فقط میخوام روشون باز نشده ببینن از زندگیت دفاع میکنی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
به نظرمن همین که شوهرت همچین جوابی بهش داده حسابی حالش گرفته شده فقط پیششون بچسب به شوهرت و باش صمیم ...

اره.زنش باهاش سرده اونم گرمی مارو میبینه حسودی میکنه

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.
نه دیگه نا نجیب نباش...ضادقانه اومده بهت گفته..خراب کنی دیگه بهت نمیگه..الان معلومه به تو بیشتر از خ ...

نانجیب چیههه  

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
یعنی ک باهاش سرد رفتار نکن باهم برید پارک و تفریح

اره

معمولا بعضی ها که با این قضیه  راحت کنار میان اینکارو انجام میدن

برای بچه که دلش میخواد گاهی جمع سه نفره رو تجربه کنه

سه تایی میبرنش پارک

یا رستوران

یا یه روز رو کلا سه تایی میگذرونن که بچه اون حس داشتن خانواده رو درک کنه و نیاز عاطفیش به وجود همزمان پدر مادر در کنار خودش مرتفع شه

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
احتمال اینکه دوباره بهم رجوع کنن خیلی زیاده حتما باید جوانب رعایت بشه 

نه دیگه نباید اینجوری فکر کنی

چون هر کدوم زندگی خودشونو دارن و اگه قرار به ادامه بود اصلا چرا جدا میشدن؟

نمیشه برای همه یه نسخه رو پیچید که باید مثلا انجام بشه

ولی خب برای روحیه ی اون بچه لازم 

اصلا ماها یه لحظه خودمونو جای اون بچه بزاریم  چقدر احساس نیاز میکنیم که همزمان پدر مادر رو کنار خودمون ببینیم و لذت ببریم که کنار خانوادمون هستیم 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))