2777
2789
عنوان

خانومایی که نینی پنج ماهه دارن

107 بازدید | 24 پست

سلام دختر من پنج ماهشه از سه ماهگی در کنار شیر خودم شیر خشک نان هم میدادم کمکی فقط تا چند روز پیش که شیرشو عوض کردم اپتامیل گرفتم براش حالا فکر میکنم لاغرتر شده دلیلش چیه که لاغر شد یهویی به نظر شما چون شیرشو عوض کردم اینطوری شد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به نان حساسیت نداشت چرا عوض کردی؟ نان برا وزن گیری خوبه

نه نداشت به اپتامیلم نداره داروخونه که شیر مگرفتم گفت اپتامیل از نان بهتره واسه همون خریدم الان یه قوطی اپتامیل خورده دومیو گرفتم دیشب براش کاش همون نان میگرفتم 

نمیدونم به خدا حس میکنم خیلی ریزه شده

دور و بریاتم میگن لاغر شده یا فقط خودت انجوری فک میکنی؟ آخه منم بعضی وقتا توهم میزنم که پسرم لاغر شده ولی وزن که میکنم میبینم اشتباه بوده فکرم😅

دور و بریاتم میگن لاغر شده یا فقط خودت انجوری فک میکنی؟ آخه منم بعضی وقتا توهم میزنم که پسرم لاغر شد ...

تازگی ندیدنش ولی کلا میبیننش میگن خیلی ریزه 

نه وزنش نرمال بوده زیاد نیس ولی رو نموداره کمکی میدم چون شیرم کمه 

منم دخترم ربزه ولی روی نموداره

اما شیرخودم میخوره

نسبت به پسرم ظاهرش ریزتره

خب چون دخترن ظریفتن

سلام روزتون بخیر ،تنتون سالم دل تون شاد لب تون خندون