2777
2789
عنوان

انقباض در هفته ۳۰بارداری 😦

549 بازدید | 16 پست

موندم چرا گاهی انقباض دارم سوار ماشین شم بخوام پیاده شم زیر شکمم یهو میگیره ی هفته اینجوری شدم 😔😔

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

به دکترت بگو داروی ضدانقباض بهت میده اگر نگران کننده باشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انقباض دارم اگه زیاد باشه خطرناکه

دکتر گفت چون مداوم نیست طبیعیه

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

استراحت مطلق کن من این جوری شدم 1هفته بعد زایمان کردم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
منم انقباض دارم اگه زیاد باشه خطرناکه

از کی انقباض داری ابجی ؟من تو این هفته اینجوری شدم 

دکتر گفت چون مداوم نیست طبیعیه

منم همینو میگم دیگه اگه مرتب و یکسره بشه بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

انقباض طبیعیه اگه زیاد باشه خطرنلکه نه اینکه روزی چندبار فقط اتفاق بیفته پشت سرهم خوب نیست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
از کی انقباض داری ابجی ؟من تو این هفته اینجوری شدم 

من خیلی وقته شاید از همون 30هفتگی 

هی خودشو سفت میکنه

منتها من چون بارداریه دوممه خیلی حساس نمیشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خیلی وقته شاید از همون 30هفتگی  هی خودشو سفت میکنه منتها من چون بارداریه دوممه خیلی حساس ن ...

پس طبیعبه ابجی 

پس طبیعبه ابجی 

اره گلم مواظب باش ولی استرس به خودت راه نده

اره گلم مواظب باش ولی استرس به خودت راه نده

من خونه خودمم همه چی با خودمه ابجی ناهار شام اکثرا هم سعی میکنم خونه بمونم ...توهم خونه خودتی ابجی؟

من خونه خودمم همه چی با خودمه ابجی ناهار شام اکثرا هم سعی میکنم خونه بمونم ...توهم خونه خودتی ابجی؟

اره عزیزم من بچم 2سال و نیمشه

خیلی کارم سخت تر ازشماس

دکترم میگفت نسبت به بارداریِ اولیت خیلی کمتر چاق شدی چون الان همش باید بدویی دنبال اولی و کالری میسوزونی

خیلی هم کار میکنم

پسرم یکسره وسایلشو میریزه زمین و باید جمع کنم و خم و راست بشم

تازه هرچی کار کنی زایمانت راحت تره 

خیالت تخت