2777
2789
عنوان

آخه من چه گناهی کردم😔

467 بازدید | 41 پست

من چه گناهی کردم شوهرم رفته خیانت جنسی کرده،حالا مشاورا میگن علاوه بر مشاوره رفتن همسرت و اصلاح رفتارش توام باید از همه لحاظ عالی باشی براش،تو رابطتون عالی باشه،میگن چون شوهرت با زنای زیادی در ارتباط بوده تو انقدر باید خودتو قوی کنی که از همشون بهتر باشی

من با بچه ۸ ماهه تو شکم چطور خودمو قوی کنم

اصلا حالم بد میشه،یاد کاراش میوفتم چطور میتونم این کارو کنم

تازه بچمم به دنیا بیاد بدتره،تمام وقتمو میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين اراجيف چيه

وقتي مرد خيانت ميكنه نشونه حرومزادگيشه 

اينكه توو بايد بهتر كني يعني چي 

مطمئني مشاور بوده واقعا؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پیش مشاور عاقل و فهمیده و حاذق و دلسوز برید

ک راهنمایی عاقلانه و درست بهتون بکنن ! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تورو خدا خواهرای قشنگم وقتی باردار هستید با وجود تمام مشکلاتی که دارید،نیازهای جنسی هم رو برطرف کنید.بیشتر خیانتها تو این دوران اتفاق میفته.همش که نباید س ک س باشه معاشقه کنید تو بغل هم باشید باهم شوخی جنسی کنید.نذارید زندگیتون از هم بپاشه آخه😭😭😭😭

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

اين اراجيف چيه وقتي مرد خيانت ميكنه نشونه حرومزادگيشه  اينكه توو بايد بهتر كني يعني چي  ...

بنظرم مشاورش کلثوم خانوم سبزی فروشِ کوچه پایینیشون بوده😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری