2777
2789
عنوان

آخه من چه گناهی کردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست
کاش به جای ایراد گرفتن از منطقه من،یه کم سیاست داشتین تا زندگیاتون اینجوری به هم نریزه و یه ننه قمری ...

👍👍👍👍

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
تورو خدا خواهرای قشنگم وقتی باردار هستید با وجود تمام مشکلاتی که دارید،نیازهای جنسی هم رو برطرف کنید ...

برن گمشن مردیکه مشکل داره خیانت میکنه این حرفا چیه میزنی

ادم دلش واسه همچین زنایی میسوزه خودتو رو نابود کنی اقا خیانت نکنه

این اقا ذاتش خرابه جنسش خرابه وگرنه دنبال این کثافت کاریها نمیرفت تو هیچ شرایطی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش به جای ایراد گرفتن از منطقه من،یه کم سیاست داشتین تا زندگیاتون اینجوری به هم نریزه و یه ننه قمری ...

خخخخ زندگیِ من خدارو شکر عالیه

اونکه ننه قمر جاشو پر کرده استارتره

تو خودت زنی؟

مادری؟

بارداری رو تجربه کردی؟

اون نری که قرار باشه فقط تورو حامله کنه بعد بی خبر از شرایط روحی و جسمیت بره عیش و نوش اگه تو توانشو نداشتی....

بره بمیره بهتره

ینی چی که محبت کنید تا نره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزيزمم فردا دفتر اسناد رسمي ميريم وكالت طلاق بده بعد جمع كنم برم

ایشالله هر چی خیره پیش بیاد،،محکم و قوی باش عزیزم موفق باشی،،

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خخخخ زندگیِ من خدارو شکر عالیه اونکه ننه قمر جاشو پر کرده استارتره تو خودت زنی؟ مادری؟ بارداری ر ...

خداروشکر که زندگیت عالیه😊

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

وقتي خوودت به اين باوري كه توو كم داشتي كه خيانت كرده  يعني حرف زدن بي فايدس موفق باشي

میدونم کم نذاشتم

شوهرمم هزار بار بهم میگه تو بهترینی،تو هییییچی برام کم نذاشتی مشکل از خودمه

شوهرم الان یه بیماره جنسیه،میفهمی؟

باید درمان بشه،کسی که مریضه شرایط خونه هم باید جوری براش فراهم کنی که آسایش داشته باشه،

نمیدونم بتونی درک کنی یا نه

گرچه درک کردنت مهم نیست

حق داری چون منم قبل از این اتفاق همچین زنایی رو نمیتونستم درک کنم

ببین آسون ترین راه طلاقه نمیخوام این راهو انتخاب کنم میخوام یه فرصت دیگه بهش بدم فردا نوبت داریم ...

پس حتما یه چیزایی تو وجودش داره که بخاطرش میخوای گذشت کنی

امیدوارم مشکلتون حل بشه ،همون مشاوره بیشتر به دردت میخوره

مگه آدم چقد عمر می کنه که بخواد این عمرو صرف بهتر بودن از همه زنا،زیباتر بودن از همشون و دلرباتر از ...

آره دقیقا عزیزم همینه

ولی خدایی نکرده اگه مردی بیمار باشه زنش مجبوره ازش مراقبت کنه،اون زن گناهی نداره،اما شوهرشو دوست داره،دوست نداره بچش بی بابا بمونه..

اون زن مگه چقدر عمر میکنه وایسه پرستاری شوهرشو کنه،ولی مجبوره

شوهر منم بدنش بیمار نیست روحش بیماره

اختلال جنسی تنوع طلبی داره،چون خودش همکاری میکنه و مشاوره و سک.س تراپ میاد که مشکلش حل بشه منم کمکش میکنم،میخوام بیماریشو درست کنم،دعا کنید مشکلش حل بشه

آره دقیقا عزیزم همینه ولی خدایی نکرده اگه مردی بیمار باشه زنش مجبوره ازش مراقبت کنه،اون زن گناهی ند ...

موفق باشید. دعا می کنم مشکلاتت درس بشه و دلت آروم بگیره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄