2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل که از بین نمیره، باید اون حدود ده بیست درصدی که می مونه رو ژیلت کنی، اما واقعا راحت میشی، شار ژ ...

هزینش فرق میکنه الکس دکا گرونتره آره 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.

شپلوکا جان اصلا فکره اپیلاسیون نباش بشدت پوستت رو شل میکنه مخصوصا کشاله‌ی رون.

الان لیزر خیلی قیمتهاش خوبه اگه تونستی تیکه تیکه انجام بده پوستت مثل بچه ها میشه نرمالو😁

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
کامل که از بین نمیره، باید اون حدود ده بیست درصدی که می مونه رو ژیلت کنی، اما واقعا راحت میشی، شار ژ ...

فکر میکنم بستگی به پوستت داره من پرمو بودم و ۳ ساله لیزر کردم و اصلا کرک هم در نیامده🤔

فکر میکنم بستگی به پوستت داره من پرمو بودم و ۳ ساله لیزر کردم و اصلا کرک هم در نیامده🤔

آره خیلی عوامل دخیل هستن، رنگ پوست  تراکم مو، هرمونها، نوع دستگاه، ...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آره خیلی عوامل دخیل هستن، رنگ پوست  تراکم مو، هرمونها، نوع دستگاه، ...

تو این مورد شانس اوردم یه جا پرمویی به دردم خورد😂😂😂

تو این مورد شانس اوردم یه جا پرمویی به دردم خورد😂😂😂

آره واقعا😂 اصولا پرموها بهتر نتیجه میگیرن، من مخصوصا روی ران پاهام که موهاش کم و نازک بود خوب جواب نگرفتم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آره واقعا😂 اصولا پرموها بهتر نتیجه میگیرن، من مخصوصا روی ران پاهام که موهاش کم و نازک بود خوب جواب ...

الهییی😂😂