2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم😂😂😂

من فعلا تهران نیستم ولی اون دوسال که لیزر دایود میرفتم می اومدم تهران، الان که الکس میرم همین شهر خودمونه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
جلسات اولیه رو هرماه رفتید یا هردوماه؟ هزینه هم میفرمایید، ببخشید دیگه آخرین سوالمه😊

راحت باش دختر😉هر ۴۵ روز یکبار میرفتم کلا ۶ جلسه‌ای جواب گرفتم.

سال ۹۵ فوول بادی جلسه‌ای ۱/۲۰۰.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
من فعلا تهران نیستم ولی اون دوسال که لیزر دایود میرفتم می اومدم تهران، الان که الکس میرم همین شهر خو ...

اصلا مهم نیست کدوم شهر دستگاه مهمه و اپراتور.

راحت باش دختر😉هر ۴۵ روز یکبار میرفتم کلا ۶ جلسه‌ای جواب گرفتم. سال ۹۵ فوول بادی جلسه‌ای ۱/۲۰۰.

ممنونم عزیزم😘 آخه دوستم یکجا میخواست کندلا بره بهش گفتن دوماه یکباره! من دایود رو ماهی یکبار میرفتم، الان میگم شاید اگر از اول الکس میرفتم خیلی بهتر نتیجه میگرفتم، البته من دایود رو توی آف رفتم و کلا جلسه ای دویست و دوازده تومن میدادم!

ممنونم عزیزم😘 آخه دوستم یکجا میخواست کندلا بره بهش گفتن دوماه یکباره! من دایود رو ماهی یکبار میرفتم ...

من اول که میخواستم برم الان هم همینطور اصلا راجب دستگاه ها اطلاعاتی نداشتم و ندارم..،منتها چون خودم از الکس کندلا جواب گرفتم به بقیه هم پیشنهاد میکنم اگه پرمویین برید همونجا با همون دستگاه😁

من اول که میخواستم برم الان هم همینطور اصلا راجب دستگاه ها اطلاعاتی نداشتم و ندارم..،منتها چون خودم ...

کار خوبی میکنی عزیزم👍 اگر برات سخت نیست آدرس و شماره کلینیکی که میرفتی رو بده تا من به دوستم بدم🌹

کار خوبی میکنی عزیزم👍 اگر برات سخت نیست آدرس و شماره کلینیکی که میرفتی رو بده تا من به دوستم بدم🌹

سعادت اباد بین چهاراه سرو و میدان شهرداری.،خیابان بخشایش بیمارستان عرفان( کلینیک تخصصی پوست عرفان)

۰۲۱۲۳۰۲۱۷۲۲❤️❤️

سعادت اباد بین چهاراه سرو و میدان شهرداری.،خیابان بخشایش بیمارستان عرفان( کلینیک تخصصی پوست عرفان) ...

خیلیییییی لطف کردی عزیزم، ممنونم🌹🌹🌹😘😘😘