2777
2789

بده خودم قیچیش کنم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست گفته چون پسری که ازدواج میکنه استقلال فکری باید داشته باشه فکرش مستقل از پدرو مادرش باید باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مردهایی که بدون اجازه مادرشون اب نمیخورن

مردهایی که برا خانوادشون خرج میکنن و به زنشون نمیگن

مردهایی که تو اختلافا از خواهر و مادرشون دفاع میکنن 

....

اینا مصداقهای این بحثن. 

دیگه کیا؟؟؟ 

اختلاف دارین با خانوادش؟ یا مشکل کم توجهی به شماست؟ 

وقتی ازخونه میریم بیرون به سمت خونه مادرشوهر کلا منو یادش میره

اگه من مخالف یه موضوعی باشم مادرش موافق حالا هرچند به صلاح زندگی نباشه اونو قبول داره

تکیه گاهش اونه

جلو مادرسش منو خراب میکنه

وقتی ازخونه میریم بیرون به سمت خونه مادرشوهر کلا منو یادش میره اگه من مخالف یه موضوعی باشم مادرش مو ...

مادرش لوس بارش اورده .

کلا تربیت پسرا تو خانواده های ایرانی غلطه .

اکثرا همینن. 

مادرها هم دوست دارن پسراشون تا اخر عمر براشون همون پسر کوچولوهای حرف گوش کن باشن

راهی هست؟

راستش من خودم درگیر همین مساله بودم. 

مشکلش این بود که کلا اولویتش خانوادش بودن. 

من اولا جبهه گیری میکردم. بدتر میشد .داشت به لجبازی میکشید

بعد یه مدت همراهیش کردم.

مثلا تو مناسبتها خودم میرفتم براشون کادو میخریدم و برای زنگ زدن بهشون پیشقدم میشدم و جلوش از خانوادش بد نمیگفتم.

دیگه منو تو جبهه مقابل نمیبینه . 

الان وقتی میخواد براشون کاری کنه از من نظر میخواد .

البته هنوزم کشته مرده شون هست ولی حداقل این وسط دیگه من و نظرم نادیده گرفته نمیشم .