2777
2789
عنوان

آشپز خونم خیلی کثیف بود با جوهر نمک شستم😥😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ظاهر سالمی ولی جوهر نمک ریه ها رو داغون میکنه... 

برو تو حیاط و پنجره ها رو باز کن... هوا عوض بشه...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

بابا سلامتی خودتون براتون چرا ارزش نداره با بشوروبساب هدرش میدین

یه کارگر بگیر 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

سریع برو دکتر یا اورژانس    سرسری نگیر  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
التن ینی ریه هام داغون شد ؟😥😢😥😢😥😭😭😭

همه این ات آشغالای سمی و مرگ آور سریع تر بریزید دور ..این همه مواد طبیعی تمیز کننده هست.چرا وایتکس و جوهر نمک؟؟؟  من چند ساله ندارم و نمیخرم..خیلی ها تا پای مرگ رسیدن و حتی مردن با این مواد.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

خبر ندارید این مواد ب مرور ریه رو مسدود میکنه..کل مواد شیمیایی کلش ب مرور ریه رو ب تدریج مسدود میکنن  ..آلرژی اور  و ایجاد آسم و...خودم قربانی شدم.

ای بابا مگه چی شده ؟

بخاطر مواد شیمیایی آسم گرفتم..زندگیم خیلی سخت و محدود شده  خییلی...