تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همه این ات آشغالای سمی و مرگ آور سریع تر بریزید دور ..این همه مواد طبیعی تمیز کننده هست.چرا وایتکس و جوهر نمک؟؟؟ من چند ساله ندارم و نمیخرم..خیلی ها تا پای مرگ رسیدن و حتی مردن با این مواد.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خبر ندارید این مواد ب مرور ریه رو مسدود میکنه..کل مواد شیمیایی کلش ب مرور ریه رو ب تدریج مسدود میکنن ..آلرژی اور و ایجاد آسم و...خودم قربانی شدم.
بخاطر مواد شیمیایی آسم گرفتم..زندگیم خیلی سخت و محدود شده خییلی...