2777
2789

کلا بنظرم از اولشم ایده قشنگی نبود

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟،  من دوست داشتم!

خب سلیقه ای هست دیگه قشنگم  

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
چرا؟برای تولد یکسالگی چه کیکی قشنگه؟

اینستاگرام داری؟

الان  تم تولد بیشتره رو کیک و وسائل  ولی عکس هم بذاری خوبه  مهم اینه قناده قشنگ در بی ...

آره دقیقا قنادی که من سفارش دادم خیلی خوب در نیاورد🙁🙁

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌

من عاشق این مدل کیکام و اکثرا اگر خودم کیک درست نکنم برای مناسبتا از اینجا میخرم.

حداقل میتونی ایده شو از اینجا بگیری😍

@vortacakeland پیج اینستاگرام