2777
2789

عزیزم خودتو مشغول کن سر خودتو شلوغ کن با کار و کلاس و کوهنوردی و ورزش 

تا از سر تنهایی با کسی دوست نشی 

به موقعش که آدم مناسب اومد وارد رابطه شو 

برا خودت معیاراتو مشخص کن کسی که معیاراتو نداره باهاش دوست نشو 

سنت هم اصلا بالا نیست نگران سنت نباش و فکر نکن دیر شده اصلا اینطور نیست عزیزم 

میشه ی کم دلبری یادم بدی لطفا؟ خیلی نیاز دارم 

دلبری کردن بیشتر تو ذات خانوماس

ولی باتمرین میشه یادگرفت ....

اینکه جلوی آینه باخودت حرف بزن...صداتو نازک کن و بکش 

آرایش تمیزو مرتب ...

ببین یکمی ناز چاشنی رفتارت کن ...

حرکات دستت باناز باشه .گاهی چشمک....یا انگشت اشارتو گاز بگیر ...

اگه موهات بلنده با پایین موهات بازی کن....وخیلی چیزای دیگه

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلبری کردن بیشتر تو ذات خانوماس ولی باتمرین میشه یادگرفت .... اینکه جلوی آینه باخودت حرف بزن...صدا ...

میدونید من الان تو رابطه نیستم ولی تصمیم دارم یکم از این رفتارا یاد بگیرم 

تو محیطی ک الان مشغولم ی عالمه مورد مناسب هست ولی بلد نیستم کسی رو جذب کنم 

میدونید من الان تو رابطه نیستم ولی تصمیم دارم یکم از این رفتارا یاد بگیرم  تو محیطی ک الان مشغ ...

میتونی فقط باید یکم تمرین کنی 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    
عزیزم خودتو مشغول کن سر خودتو شلوغ کن با کار و کلاس و کوهنوردی و ورزش  تا از سر تنهایی با کسی ...

معیاری ندارم برا خودم نمیدونم چرا بخدا😔 نمیگم این معیارامو نداره دوس نمیشم این فلانه قبول نیست

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
دلبری کردن بیشتر تو ذات خانوماس ولی باتمرین میشه یادگرفت .... اینکه جلوی آینه باخودت حرف بزن...صدا ...

چه جالب

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
چ رفتارایی رو تمرین کنم خب؟

بیشتر تو آینه باید تمرین کنی ..

مثلا گوشه لبتو گاز بگیری کلا بلد باشی آرایش کنی 

برو کلاس خودآرایی 

کدوم شهری؟

بیشتر تو آینه باید تمرین کنی .. مثلا گوشه لبتو گاز بگیری کلا بلد باشی آرایش کنی  برو کلاس خود ...

درسته ظاهر تو جذب ادما مهمه ولی نمیخوام خودمو با ارایش تو دل طرف جا کنم ک 

اخه همچین ادم ظاهربینی ب چ درد من میخوره

خب اگه همون بلاها رو دوست پسر ادم سر ادم بیاره بهتره یا شوهر ؟ میدونم مقیاس اشتباهیه ولی من اینجور ح ...

آره خیلی سخته اونم تو این زمونه که پسرا اهل ازدواج کردن نیستن و فقط برای دوستی میان جلو😔

یا رفیق من لا رفیق له