2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

67 بازدید | 15 پست

من با ی آقایی تو رابطم ک دلم باهاش نیس دلمم با کس دیگه ای نیس هیچ پسریو تو زندگیم نمیخام این اقا پسر اخلاق خوبی دارن اما ضاهر خوبی ندارن من شرایط اینم ندارم با پسرا برم تو رابطه خانوادم حساسن و قصد ازدواجم ندارم و با این اقا ی ساله دارم چت میکنم تو این ی سال فقط ی بار رفتم دیت نظرتون چیه چجوری بهم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خیلی دوسم داره زیادی دوسم داره و ثابت شده

شاید باورت نشه ولی مهم اخلاقه و دوست داشتن طرف من اینو پارسال فهمیدم

من با پارنترم هم قد بودیم همه ی دوستام حس ناکفایتی بهم میدادن خودم میگفتم کاشکی طرف بلند بود

ولی فهمیدم مهم اخلاقشه مهم اون طرز برخورد و محبتش بهمه

تو قراره با اخلاق یکی زندگی کنی و با اون در ارتباط باشی گول سوشال مدیا رو نخور

تو قرار نیست با قیافه و هیکل یکی باشی قراره با اخلاقش باشی به اون احترامه فکر کن

اگه مشکل استایلشه میشه درستش کرد

اما صرفا فقط بخاطر قد و قیافه داری میری داری پسر اطرافتو هی باهاش مقایسه میکنی نکن دختر خوب

اما اینکه واقعا خودت حسی بهش نداری نمیتونی پیشش خود واقعیت باشی یا خودتو سانسور میکنی همش بنظرم رک و با احترام بدون هیچ توهینی بهش بگو که ببخشید من نمیتونم ادامه بدم اما اگه اخلاق داره اگه باهات مهربونه دوستت داره ضرر میکنی ببین کی گفتم

اگه مشکل استایلشه میشه درستش کرد اما صرفا فقط بخاطر قد و قیافه داری میری داری پسر اطرافتو هی باهاش م ...

اخلاق داره باهام خیلی مهربونه صرفا بخاطر اینکه قد و قیافشو دوس ندارم تایپم نیس و ی جوریه ک پشت گوشی بهش حس دارم ولی وقتی میبینمش نمیتونم نگاش کنم

اخلاق داره باهام خیلی مهربونه صرفا بخاطر اینکه قد و قیافشو دوس ندارم تایپم نیس و ی جوریه ک پشت گوشی ...

قصدش جدیه ؟

خودت باید ببینی واقعا دوستش داری یا نه

اگه که واقعا دوستش نداری که بنده خدارو سر کار نزار بهش بگو میشه دیگه باهم در ارتباط نباشیم

از چت جی بی تی هم کل خصوصیاتشو بپرس