2777
2789
من همون آدمی هستم که به هیچکس وابسته نشدم و سنتی ازدواج کردم. اما آنچنان به شوهرم وابسته شدم که هر ب ...

خب اگه همون بلاها رو دوست پسر ادم سر ادم بیاره بهتره یا شوهر ؟ میدونم مقیاس اشتباهیه ولی من اینجور حساب کردم که پنج تا دوست پسر همون بلاها رو تک تک سرت بیارن و هر بار از یکی 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
چجوری به خودت اومدی؟ شوهرت ادم درست و مناسبی بود با عقل انتخاب کردیش برا دوستی؟

دیگه خسته شده بودم...تا کی چندماه دوستی بعدش کات کردن...کسیو نداشتم ...یک سالی میشد...تااینکه شوهرم افتاددنبالم که منم قبول کردم.اونم برای سرکار گذاشتن تا یکم حالم خوب بشه...اما دیگه بعدش دیدم پسره خوبیه و مناسب ازدواجه رفتم تو کار دلبری و اینا تا اینکه ازدواج کردیم.بجز ننش همشون خوبن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام...دیگه چاره چیه...اتفاقا منم دو روزه تصمیم گرفتم دیگه با کسی نباشم4سال عمرمو واسه یکی گ ...

یکی بهم گفت دنبال قلبت نرو دنبال عقلت برو جلو از احساساتت پیروی نکن من عقلمو شسته بودم گذاشته بودم کنار تابع قلبم بودم

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
دیگه خسته شده بودم...تا کی چندماه دوستی بعدش کات کردن...کسیو نداشتم ...یک سالی میشد...تااینکه شوهرم ...

بخدا الانم من حال اونموقع تو رو دارم روابط دوستی چن ماهه هر چند ماه کات دیگه حالم بهم میخوره . ولی شوهرت برا رابطه جدی افتاد دنبالت؟ یا گفت فقط دوستی؟ 

یکی بهم گفت دنبال قلبت نرو دنبال عقلت برو جلو از احساساتت پیروی نکن من عقلمو شسته بودم گذاشته بودم ک ...

درست گفته اشتباه ما این بوده که زود خودمونو باختیم اگه یکیو محل ندی میاد سمتت...همون اول که بین خوشم میاد ازت بالاخره میذاره میره یروز

من وابسته که میشدم میدیدم طرفم مناسب نیست حتی برا دوستی چه برسه ازدواج اما بازم نمیتونستم دنباله رو عقل و منطقم باشم😥😢 

من وابسته که میشدم میدیدم طرفم مناسب نیست حتی برا دوستی چه برسه ازدواج اما بازم نمیتونستم دنباله رو ...

من فقط به یه نفر وابسته شدم اونم گفت یه زن مطلقه رو میخواد تمومش کردیم

بخدا الانم من حال اونموقع تو رو دارم روابط دوستی چن ماهه هر چند ماه کات دیگه حالم بهم میخوره . ولی ش ...

اون برا ازدواج بود از اول...گفت برا ازدواج میخام...۲ ماه همینجوری حرفیدیم....بعدش دیگه جدی شد رابطمون

اون برا ازدواج بود از اول...گفت برا ازدواج میخام...۲ ماه همینجوری حرفیدیم....بعدش دیگه جدی شد رابطمو ...

شما چند سالتونه ؟ چجوری تونستی بعد رابطه های چن ماهه تا یه سال تنها باشی اراده ت قوی بود یا کار خاصی کردی؟ میخوام پای حرفی که زدم بمونم اما اونقد سخته برام تنهایی 

شما چند سالتونه ؟ چجوری تونستی بعد رابطه های چن ماهه تا یه سال تنها باشی اراده ت قوی بود یا کار خاصی ...

من ۲۴ سالمه

قبلا یکیو خییییلی دوس داشتم....اومد خواستگاریم بابام نداد و خودشم بچه ننه بود.تک پسر بود...واسه اخلاقای مزخرفش خسته شده بودم...نشستم فکر کردم دیدم الان تحمل کنم دوریشو بهتر از یه عمر بدبختیه بااین اوضاعش.دیگه باهاش کات کردم و گذاشتمش کنار...سخت بود...دلتنگ میشدم گریه میکردم اما خودمو نباختم...تااینکه بعده یه سال با شوهرم اشنا شدم 

شاید با ورتون نشه من از پسرا میترسم  چون هر کیو دیدم به یه نحوی ازشون ضربه خورده بد بین شدم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

برا خودت زندگی کن به خودت محبت کن وقتتو برا خودت صرف کن یادت نره هیچ کس و هیچ چیز مهم تر از خودت نیس اینجور چیزا ی دورانی داره ک بعضیاشون ب خاطرات بد تبدیل میشه 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁