2777
2789
متاسفانه 31 

چرا متاسفانه عزیزم ...ببین شما دنبال نیازهای فطری و غریزی خودت هستی ولی چون ازدواج میسر نشده دچار سردرگمی شدی 

خودتو سرزنش نکن

بهترین پیشنهاد اینه که مشغول باش 

به کار به هنر به هرچیزی منهای گوشی و فضای مجازی

خوندم  

پس دوباره بخون دقيقتر بخون وتمرين كن در مورد خودت فكركن و رفتار و افكار اصلاح كن  اگر نتوني خودت را اصلاح كني نياز به روانشناس داري اين والستگيخاي احساسي موقت بهت ضرر ميزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میگی عقلم رشد نکرده با این تاپیکی که زدی به نظرم خیلی هم عاقلی

چون اگه عقلم رشد کرده بود میفهمیدم حرف هر کسیو باور نکنم دنبال زندگیم برم نه احساساتم 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
خانوما عاطفین دست خودشون نیس که😩

این همه خانم که به راحتی وا نمیدن پیش هر جنس نری و منتظرن ادم درست و جدی بیاد تو زندگیشون پس چی ان . اتفاقا دست خودمونه اما بنظرم بعضیامون اون رشد درست رو نکردیم هنوز و هنوز تابع احساسات بچگونمون هستیم تا عقل 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
عزیزم تو مجازی دوست میشی باشون یا بیرون 

واقعی بیرون قبلا مجازی فرقی نداره هر دوشو تجربه کردم 

یه بارم جلوی خودتو بگیر...بگو نه

الان بعد ده ها رابطه های جور واجور به این نقطه رسیدم که هر کسی اومد جلو بگم نه اما باز میترسم دست و دلم میلرزه شاید بخاطر کمبود محبتی که دارم

الان بعد ده ها رابطه های جور واجور به این نقطه رسیدم که هر کسی اومد جلو بگم نه اما باز میترسم دست و ...

منم یه دورانی مثل خودت بودم...از سره بیکاری و حو خوابگاه و دانشگاه اینطور شدم...

اما آخرش از سره شوخی و سرکار گذاشتن باشوهرم دوس شدم...اونم شانسی اومد گرفتتم 😂اصلا نفهمیدم چیشد که منو گرفت

منم دقیقا همسن استارترم و زود وابسته میشم

من واقعا دلم گرفته دوستام بچه های دومشونو بدنیا اوردن زندگی مستقل خودشونو دارن اونوقت من درگیر حاشیه ام 

این همه خانم که به راحتی وا نمیدن پیش هر جنس نری و منتظرن ادم درست و جدی بیاد تو زندگیشون پس چی ان . ...

من همون آدمی هستم که به هیچکس وابسته نشدم و سنتی ازدواج کردم. اما آنچنان به شوهرم وابسته شدم که هر بلایی سرم آورد باهاش موندم. این اخلاقم باعث شد اون پررو تر بشه😔 بازم میگم خانوما عاطفین دست خودشون نیس دوست دارن به یکی وابسته شن

یا رفیق من لا رفیق له 
منم یه دورانی مثل خودت بودم...از سره بیکاری و حو خوابگاه و دانشگاه اینطور شدم... اما آخرش از سره شو ...

چجوری به خودت اومدی؟ شوهرت ادم درست و مناسبی بود با عقل انتخاب کردیش برا دوستی؟

من واقعا دلم گرفته دوستام بچه های دومشونو بدنیا اوردن زندگی مستقل خودشونو دارن اونوقت من درگ ...

منم مثل توام...دیگه چاره چیه...اتفاقا منم دو روزه تصمیم گرفتم دیگه با کسی نباشم4سال عمرمو واسه یکی گذاشتم آخرش گفت من یکی دیگرو میخوام