2777
2789

از دوستانی که آلمان زندگی میکنن.  کسی میدونه هزینه ivf با بیمه public یا private چقدر هستش؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر ما دوقوز آباد زندگی میکنیم😬

والا تو نینی سایت اومده آلمان رو میپرسه 🤣🤣🤣🤣ما خودمونو جررررررر دادیم پول جور کردیم شوهرم برد نمیدونم کجا هیچ کس نبود میگفت اینجا انتالیایه خدایی خر فرضم کرده بود من اصلا پاسپورتم نداشتم 

😂😂😂چ باحاله شوهرت

اره همین کاراش دیوونم کرده ولا تو غربت پوسیده بودم از سر کار میاد باهام کشتی میگیره.دوساله ازدواج کردم تنبلی دارم باردار نمیشم میگم بچه میخوام میگه خودت بچه ای من نمیخوام میدونم چقدر دلش بچه میخواد اونجوری میگه دلم نشکنه.حتی ب مادرشوهرم و خواهراش گفت حالم از بچه بهم میخوره الهه بچه میخواد من بدم میاد بچه تا مادرشوهرم گیر نده ک چرا بچه نمیاری

اره همین کاراش دیوونم کرده ولا تو غربت پوسیده بودم از سر کار میاد باهام کشتی میگیره.دوساله ازدواج کر ...

عزیزم منم تنبلی داشتم و ی کیست بزرگ تو تخمدانم ک متفورمین خوردم و الان باردارم 

خدایا گاهی نگاهی...