2777
2789
عنوان

کسی آلمان زندگی میکنه بدونه هزینه ivf چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من آلمان زندگی میکنم ولی واقعا نمی‌دونم. تاپیکت رو سیو کردم. برات می‌پرسم

خیلی ممنونم. لطف میکنی. راستش یه کم سرچ کردم ولی قیمتهایی که پیدا کردم رِنجهاشون متفاوت بود و اینکه هزینه دارو رو نگفته بودن. میخوام ببینم اینجا ivf کنم یا یهو بیام اونجا. کلا مهاجرت و بچه دار شدن با هم جور در نمیاد . منم با این مشکلاتم اصلا کلا قاطی کردم. اگر اینجا ivf کنم هم مشکل پرواز دارم هم هزینه زایمان که ممکنه بیمه کامل پوشش نده . Preexisting  میشه. 

پس منتظر میمونم . مرسی. 🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
والا تو نینی سایت اومده آلمان رو میپرسه 🤣🤣🤣🤣ما خودمونو جررررررر دادیم پول جور کردیم شوهرم برد نم ...

مگه تو نی نی سایت پرسیدن اینا اشکالی داره؟ روشهای مهاجرت و تحصیل که نپرسیدم، ivf پرسیدم !!! هرچند که ازین سوالا هم کم نمیپرسن بقیه و جواب هم میگیرن!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم من آلمان زندگی میکنم ولی واقعا نمی‌دونم. تاپیکت رو سیو کردم. برات می‌پرسم

تونستی برام بپرسی؟ اگه خبری شد بهم بگو لطفا 😍