2777
2789

سلام خانوما من میخواستم جهیزیمو جمع کنم بیارم شوهرم یهو اومد همرو گذاشت تو خونه و در و قفل کرد منم زنگ زدم پلیس اومد بازم در و باز نکرد منم رفتم شکایت کردم که در و قفل کرده تهدست کرده چیزامو آتیش میزنه ۳ روز خونه مامانمم کیفمم نتونستم بردارم همه چیزام خونس چکار کنم کسی راهی بلده میترسم برم خونه شوهرم نزاره بیام بیرون دیگه دارم جدا میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو پروسه طلاقی قانونی با مامور برو بیارشون

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

دادخواست استرداد جهیزیه بده با تامین خواسته. مامور میدن بری جهیزیه تو توقیف کنی.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مهریمو اجرا گذاشتم میگه هزار تومنم بهت نمیدم الان فقط ذهنم درگیر جهیزیمه لیست هم ندارم از قبل هزینه هم ندارم که برم نامه بگیرم با حکم برم شنیدم ۱ ملیون هزینه داره