2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس جواب سوالمو نمیدونه!

213 بازدید | 9 پست

شوهرم اقدام به طلاق کرده.با توجه به محکومیت ضرب و شتم ، تهدید جانی و توهین،چطور میتونم حضانت بچه ها رو بگیرم؟ایا میتونیم رو ازدواجهای موقت و سوء رفتار و عدم صلاحیت اخلاقی و روانی پدر مانور بدم ؟

این برنامه صدور گواهی عدم سازش تا حکم طلاق چقدر طول میکشه؟

البته من طلاق رو قبول نمیکنم

لطفا کمک و راهنمایی حسابی

شاید مهمترین فکری که باید در مورد ازدواج کرد همینه که این آدم میتونه پدر خوبی برای بچه من باشه؟ وقتی پای بچه وسطه  حتی خود آدمم دیگه خیلی مهم نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجای نی نی سایت از مشاوره های حقوقی رایگان آنلاین استفاده کن همین که نوشتم سرچ کن

خیلی درگیر وکیل هستم.ولی تجربه یه چیز دیگه است.کسی که خودش درگیر بوده

شاید مهمترین فکری که باید در مورد ازدواج کرد همینه که این آدم میتونه پدر خوبی برای بچه من باشه؟ وقتی پای بچه وسطه  حتی خود آدمم دیگه خیلی مهم نیست
خیلی درگیر وکیل هستم.ولی تجربه یه چیز دیگه است.کسی که خودش درگیر بوده

بازهم اگر بجای یک وکیل از ۱۰تا وکیل بپرسی بهتر کارت پیش میره تا اینجور بازهم صلاح کار خویش خسروان دانند

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

خانمی اگه ثابت کنی که ازدواج موقت داره حق طلاق با خودت میشه همین،

حضانتو گرفتن سخته اما با یه وکیل کار درست شدنیه،بین خودمون بمونه،من خواهرم دست بچه هاشو گرفت فرار کرد رفت یه شهر دیگه،تا بچه ها بزرگ شن برگرده،البته باکمک بابام

چون پدرشون میخاست بچه هارو از مرز خارج کنه و ببره با دستور قاضی حکم دیدار داشت اما یه روز اومد ببرشون که...

خواهرمو میزد حتی تو حاملگیش،میخاست خوردش کنه جلو فامیلاش

یه صلوات بفرس خدا حاجتمو بده،به لطف امام زمان

www.bonyadvokala.com

این سایت سوال می‌پرسی ،۵ یا ۶ تا وکیل و کارشناس جواب سوالتون میدن،اما بگو باچه مدارکی میخای بگی ثبات اخلاقی نداره،

پدر معتاده و دیوونس بچه هارو دادن بهش،یه وکیل زیرک میتونه،وکیل خواهرم بش گفت فرار کن،الان ۶ساله شوهرش دستش بشون نرسیده

یه صلوات بفرس خدا حاجتمو بده،به لطف امام زمان
حتما میتونی اگر دلایل کافی برا عدم صلاحیت پدر برا حضانت به دادگاه ارایه کنی قطعا و یقینا میتونی . ال ...

به خاطر بچه ها که ازم جدا نشن نمیخام طلاق بگیرم،وگرنه اگر راهی باشه که بچه ها و حقم رو بگیرم همین ساعت جدا میشم