2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تا اخر عمر همینجوری زندگی کنیم؟

خب من دوتا بچه دارم با سی سال سن دیگه ناامید شده بودم که با قانون جذب اشنا شدم دارم سعی میکنم خوشبختی رو جذب کنم تنها راهی برام مونده شما چند سالته وچرا فکر میکنی نمیتونی ادامه بدی

خب من دوتا بچه دارم با سی سال سن دیگه ناامید شده بودم که با قانون جذب اشنا شدم دارم سعی میکنم خوشبخت ...

من بچه ندارم هنوز😳😳😳 31 سالمه

ببین شوهرم اصلا به فکر آینده نیست هیچ وقت سر یه کار نموند هیچ پیشرفتی نکرد همش بهانه میاره نه بیمه نه پس انداز واقعا گداشتم تا سنم بره بالا موقعیتش بهتر بشه بچه دارشیم ولی انگار قراره همیشه اینجوری بمونه . تازه اومدیم ساون تهران شدیم قرار بود اینجا کارش بهتر بشه ولی تازه بدهی هم بالا اورده ده تومن گ واقعا خسته شدم

چطوری عزیزم. میشه توضیح بدی؟

این رو با توجه به شغل همسرتون باید پیدارکنید . اولین چیز ی که باید مد نظر قرار بگیره لیست کردن دلایل عدم موفقیت در کار مورد نظره . اگه دلایلی هست که حلش در اختیار خودتونه که اقدام کنید به حل کردن . یه سری دللیل هم ممکنه باشه که حلش در اختیار شما و همسرتون نیست 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
خب من دوتا بچه دارم با سی سال سن دیگه ناامید شده بودم که با قانون جذب اشنا شدم دارم سعی میکنم خوشبخت ...

میتونی ما هم با این قانون جدب اشنا کنی من کتاب راحعش خوندم ولی تاثیر گذار برام نبود هیچوقت

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
میتونی ما هم با این قانون جدب اشنا کنی من کتاب راحعش خوندم ولی تاثیر گذار برام نبود هیچوقت

تو نی نی سایت تاپیک جذب هست من بلد نیستم لینک بزارم سرچ کن گوگل برات میاره خیلیا میگن که با جذب به خواسته هاشون رسیدن حتی باردار شدن

سلام صبحتون بخیر

دوست گلم به عنوان یه زن درکتون میکنم که الان چه حالی دارید ؛هر انسانی وقتی وارد یه مرحله ی جدیدتر از زندگیش میشه مسلما توقع پیشرفت داره نسبت به مراحل قبل زندگیش

اما گاهی به هردلیلی مصلحت طوری ایجاب میکنه که ما به خواسته هامون نرسیم ؛ولی تصمیم به جدایی اخرین راه حلیه که باید برید سراغش ؛شما میتونید توی همین زندگیتون وانمود کنید از همسرتون جدا شدید وکارایی که قراره بعدا بکنید والان بکنید ؛دوتا نتیجه میتونه داشته باشه:یا موفق میشید و باعث پیشرفت زندگی مشترکتون میشه؛یا شکست میخورید وحداقل دیگه به جدایی فکر نمی کنید

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
تازه شروع کردم جذبای کوچیک و نشونه هایی داشتم ولی هنوز دارم درموردش کتاب میخونم  خیلی گسترده ست

من هر موقع پر انرژی بودم شوهرمو که میبینم فس میشم. بعصی وقتا مبارزه میکنم و باز شاداب نیمکنم ولی بعضی وقتا هم تسلیم میشم