2777
2789
رگهای پات هستن باید با آب گرم ماساژ  بدی  خوب میشه

😍مرسی عزیزم الهی سالم باشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم بیمارستانه خواب ندارم از فکر..  امروز فکر کردم از دست دادیمش از ارتفاع هفت متری افتاد 😢 معجزه شده واقعا  🙏...... خدا هزار مرتبه شکرت که زنده س🙏. انشالله همه مریض ها شفا پیدا کنن و داداشم  زودی سلامتی ش به دست بیاره .. 🙏🙏🙏

اونی که بیشتر از یه بار بهت فرصت میده ، رمز گوشیته        

فکر میکنم به اینکه چرا مادر شوهر به این بدی دارم دلم خوش بود در عوض شوهرم دوستم داره اما متاسفانه ۴ ماهه هر چند شب باهش صحبت میکنم بیاد تو اتاق بخوابه اخر هم قرار شد برم پذیرایی با بچم پیشش بخوابیم متاسفانه اومدیم اما خیلی با فاصله از من خوابیده پشتشو هم کرده یعنی هیچ نیاز جنسی نداره 

منک دیگ خسته شدم . همش شوهره احمقم خودشو با بچه پنج ساله میگیره . تا بچه کاری میکنه میگ بشین فلان کن بددهنی میکنه . بااین شوهره بددهن چیکارکنم؟؟؟ بخدا خسته شدم 

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹
منم دیدم از این جور پدرا خیلی خیلی بده

بخدا خسته شدم .خیلی بددهنه . جلوی بچه هرحرفی رو میزنه .میگم احمق توگوش بچه این چیزارو فرو کن .میره پی گیر میشه ببینه معنی این حرف چیه . بخدا خسته شدم. خدا ذلیلش کنه ک داره اینجوری عذابم میده .خدا ازش نگذره

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹
اره بچه اولمه گلم. هفته دیگه باید برم سونو اگه هنوزبریچ باشه هفته بعدش سزمیشم چرخیده باشه باید ببینم ...

منم هفته ٣٤ هستم و قراره اول شهريور سز بشم 

البته بچه دوممه 

انشاا.. همه ني ني ها سالم و آروم باشن  

فکر میکنم به اینکه چرا مادر شوهر به این بدی دارم دلم خوش بود در عوض شوهرم دوستم داره اما متاسفانه ۴ ...

عزیزم صبور باش میدونم سخته تحمل این وضع...سعی کن هر شب  کنارش بخوابی و عادی رفتار کنی.حتی اگر با فاصله بخوابه.شیک بپوش جلوش.ولی زیاد بهش محل نده عادی رفتار کن و بعد با آرومی ازش بخواهی توضیح بده که چرا اینطوری می‌کنه..

اونی که بیشتر از یه بار بهت فرصت میده ، رمز گوشیته