2777
2789
عزیزم این کارارو برا جنسیت میکنی؟راستش من قلبا دوست داشتم جنسیت پسر بشه ولی هیچ کار خاصی نکردم باردا ...

ان شاالله گلم ـ اخه ی دختر دارم و دوتا سزارین شدم ی نوزادم مرد شکم اولم ـ میخوام سزارین سومم جنسم جور بشه ک دیگه نمیتونم زایمان کنم توانشم ندارم

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
ان شاالله گلم ـ اخه ی دختر دارم و دوتا سزارین شدم ی نوزادم مرد شکم اولم ـ میخوام سزارین سومم جنسم جو ...

عزیزم منم بچه اولم رو از دست دادم این میشه سزارین دوم خدا کنه فقط سالم برام بیاد دیگه چیزی نمیخوام

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.