2777
2789
عنوان

منتظرش بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست

عزیزم ماها هم مشکل داریم تو خونه هامون ولی دلیل نمیشه که بریم تو رابطه با پسرا . 

ولی نصیحتم در رابطه با این پسر اینه که کسی که گذشتش خرابه احتمالا اینده خوبی نمی تونه بسازه ولی اگه خیلی میخوایش .بهش یه فرصت یه ساله یاچند ماهه بده ببین میتونه مرد زندگیت باشه یا دوباره میره توکار خلاف و خیانت . اگه دیدی انشالله خوب بود .از خدا کمک بخواه و تلاشت بکن تابهش برسی .ولی اگه فقط یه بار دیگه بهت خیانت کرد ولش کن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اکه کیس بهتر داری بیخیال اون شو چیه شاگرد بوتیک

اره کیس بهتر دارم،مثلا همون نخبهه الان رتبه ی یک ارشد شده و میخواد هنوز منو،یا خیلیا دیگه ولی خب از ی طرف میگم ولش کنم دوباره میفته تو لجن از ی طرفم‌میگم فرصت بدم بش چون سنش کمه شاید پیشرفت کنه،خودمم اخه تا شیش سال دیگه قصد ازدواج ندارم

نه بابا ب تو چ میفته تو لجن شاید بت دروغ گفته اصلا ب فکر خودت باش

حودش میگه عشق بچگیمی تو و بخاطرت درست شدم و میمونم و اون موقع بچه بودم واین حرفا ،من فقط خر تیپ و قیافه ی عالیشم وگرنه با شاخ تر از این بودم