2777
2789
جدا شدی ازاش؟

نه عزيزم به خانواده م نگفتم ارتباط ش با طرف در حد اس ام اس و تلفن بوده اما حتي ب جنس مخالف فكر كردن از نظر من خيانته بخشيدم ش اما ته دلم ازش كينه دارم و دلم چركيه چون واقعا اون مدت وانمود ميكرد عاشقمه اين سالا اينقد بهم محبت كرد كه حتي باورم نميشد هيچوقت خيانت كنه هميشه يك مرد به تمام عيار بود اما حيف كه زد همه چي و خراب كرد دو تا بچه دارم متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیانت کرد؟ مشکلش چی بود؟

ةهنوز هم جواب قانع كننده اي ب من نداده ميگه خريت كردم اصلا نميفهمم چرا اين كار و كرد فقط من و داغون كرد ديگه حتي يك سر سوزن بهش اعتماد ندارم و بازم فك ميكنم ب خيانت ش ادامه بده

چرا باهاش حرف نمیزنی عزیزم؟

خيلي حرف زدم اما نميخواد در موردش صحبت كنيم حتي خاصر نيست مشاوره بياد 

اتفاقا بايد بفهمه تو دل من چي ميگذره من گاها واسش لس ام س ميكنم حال دلم و اما اون فقط ابراز پشيموني ميكنه واطمينان ميده بهم كه ديگه كار خطايي انجام نميده اما من واقعا شكستم و نميتونم اون ادم سابق بشم و اون و مثل قبل دوست داشته باشم 😔دست خودم نيست روزايي ك فكر ميكردم اوج خوشبختيم هست متوجه شدم بهم خيانت ميكنه اصلا محبت و خيانت با هم ، همخوني ندارن ب نظرم اما شوهرم با محبتي ك ب من داشت و اينكه ايتقد ب فكر زندگي و بچه ها بود زبان زد خاص و عام بود نمبدونم چرا؟؟ اينقد چرا تو سرم هست يك شب نشده با ارامش بخوابم و به اين چيزا و بع اون زن هرزه فكر نكنم😕

درکت میکنم عزیزم.... خب تو میتونستی زودتر از اون ها ازدواج کنی.مگه چه عیبی داره؟

خب آمادگی نداشتم 

کار نداشتم 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن