2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این ها مقصر خودمونیم نه قسمت و تقدیر

تقصیر من چیه قبل از خودم 3 تا پسر تو خانواده بودن که من دیر کنم؟ 

تقصیر من چیه مشکلی دارم که هر آدمی نمیاد با من زندگی کنه 

شرایط اقتصادی بد هم لابد مقصرش خودمم که پشتوانه کافی برا ازدواج ندارم 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

تقصیر من چیه قبل از خودم 3 تا پسر تو خانواده بودن که من دیر کنم؟  تقصیر من چیه مشکلی دارم که ه ...

نه دیگه دوست عزیز....

شرایط اقتصادی مقصر شما نیستید.

چه مشکلی دارین؟

میگم خرافاتی هستین، میگین چرا؟

نه دیگه دوست عزیز.... شرایط اقتصادی مقصر شما نیستید. چه مشکلی دارین؟ میگم خرافاتی هستین، میگین چر ...

شما خودتونو با بقیه مقایسه نکنین 

عشقتون هر جوری هست قبولش کردین 

بیماریش به چشمتون نمیاد. مخفیه 

ولی من کسی رو ندارم و تو این سن باید کسی پیدا کنم که با بیماریم کنار بیاد. پسوریازیس دارم 

دیگه نمیدونم کجای حرفام خرافیه ؟

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

پسوریازیس  چیه؟ اینکه برادراتون قبل شما بودن، اینجاش دقیقا خرافاتیه.....

منظورم این بود که تا اون 3 تا ازدواج کنن و سرو سامون بگیرن من 30 رو رد کردم تا نوبت من بشه 

پسوریازیس یه نوع بیماری خود ایمنیه که پوست و ناخن رو هدف قرار میده و چرخه تولید و مرگ سلول های پوستی و ناخن رو مختل میکنه تا جایی که مفاصل رو هم درگیر میکنه 

شبیه ام اسه که اونجا سیستم عصبی رو مختل میکنه