شوهرمنم عمل کرده ولی خیلی خیلی کم آزمایشش تغییرکرددوبارای وی اف کردم که منفی شد
ایشالله ک درست میشه گلم دکتر رفتنشو قطع نکنه ابجی
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
باسلام..روزهای بد زیاد داشتم ولی اونقدر پررنگ نیستن ک بگم کدوم اربقیه بدتر.ولی بهترینش واردشدن عشقم به زندگیم ک الان همسرم..ومادرشدنم..وزیباترین حسم هم الان زنده بودن و نفس کشیدن خانواده م وعزیزانم مخصوصاهمسرم فرزندم وپدرومادرم....
همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن. ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش.... همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...
بهترین دوران بودن با عشقم و بدترین ازدواجم و از دادن عشق بی نظیر سابقم که انگار یه روح در دو بدن بودیم و حسرت ابدیم همدیگه شدیم و ازدواج با شوهرم که هیچ سنخیتی باهم نداریم اصلا همو نمیفهمیم و خسته شدم از بس نقش یه زن خوبو اجرا میکنم.همش ارزو میکنم ازم متنفر شه و طلاقم بده چون من نمیتونم بخاطر نسبت فامیلیمون
❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
بهترین دوران بودن با عشقم و بدترین ازدواجم و از دادن عشق بی نظیر سابقم که انگار یه روح در دو بدن بود ...
امیدوارم خدا به دلت آرامش بده گلم به عشق قبلیت فکرنکن رهاش کن که اذیت نشی.
همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن. ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش.... همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...
بدترینش فوت مادربزرگم که روزای خیلی بدی بهم گذشت بدجورتنهاوبی کس شده بودم آخه من پیش مادربزرگ وپدربزرگم زندگی کردم وبزرگ شدم.توتاپیک داستان زندگیم همه روتوضیح دادم اگ دوسداشتین بخونین...وامابهترینش روزی ک همسرم بهم پیشنهاد ازدواج دادوبعداونم تولددخترم ک توبیمارستان کلی اشک شوق ریختم😊
خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
هیچی یا باید عمل کنم که فوق العاده خطر ناکه چون به نخام ربط داره یا باید بسوزم و بسازم با درد ...
اگه تهرانی برو پیش دکتر کامران ازما متخصص طب فیزیکی واقعا معجزه میکنه ، مثلا مامانم باید عمل میکرد گردنشو ولی همین دکتر خوبش کرد ، جوری بود که مامانم از درد دستشو میکوبید به دیوار