2777
2789

بدترینش دوران مدرسه اصلا دوس نداشتم برم مدرسه بااینکه شاگرد زرنگ و درسخونی بودم،بهترینش دوران دانشجوییم با دوستام تو خوابگاه عالی بودش،بعدش اشنایی با همسرم وقتی ک داغون از یه رابطه بودم اومد و انگاری نجاتم داد،وقتی اولین بار تکون های دخملم تو دلم رو حس کردم هم بهترین اتفاق زندگیم بود،البته داشتن پدر و مادر وهمسرم و نینیم و خواهرام  هم بهترین اتفاق زندگیمه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تهرانی برو پیش دکتر کامران ازما متخصص طب فیزیکی واقعا معجزه میکنه ، مثلا مامانم باید عمل میکرد گ ...

دکترای خیلی زیادی رفتم طوریکه در یک روز از پنج تا دکتر وقت گرفته بودم رفتم همشون یه حرف زدن 

دیگه انقد راه امتحان کردم خسته شدم باور نمیکنم دیگه خوب بشم 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
مگه میشه فکر نکرد گلم؟

اینکه تویاد وذهنت وقلبت میمونه مطمعنا یه چیز غیر قابل انکار ولی اینکه خودتم بخای بهش فکر کنی.مدام خاطرات و حتی چهرشو یاداوری کنی و حسرت نرسیدن بهش رو بخوری یعنی شکنجه دادن خودت و گرفتن ارامش ازخودت..به عنوان یه اتفاق وحس شیرین بزار کنج دلت باشه اما نزار حسرت ازدست دادنش روی زندگیت ورابطه ت تاثیر بزاره

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...  
دکترای خیلی زیادی رفتم طوریکه در یک روز از پنج تا دکتر وقت گرفته بودم رفتم همشون یه حرف زدن  د ...

این یه دکترم روش ، دکتر طب فیزیکیهه امتحان کن من مطمئنم نتیجه میگیری ،دکتر کامران ازما مطبش تو ونک ،برو از بیمارایی که اونجا نشستن امارشو بگیر خودت میفهمی معجزه گرههه

این یه دکترم روش ، دکتر طب فیزیکیهه امتحان کن من مطمئنم نتیجه میگیری ،دکتر کامران ازما مطبش تو ونک ، ...

باشه ممنون خواهری🌹

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!