2777
2789
عنوان

شوهرمو دوسش دارم ولی مجبورم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7679 بازدید | 50 پست

اینکه میگی کتکت میزنه خیلی مشکل حادیه منم بودم میترسوندمش شده یبار بکشونش دادگاه یذره بترسه خودشو جمع کنه زندگی که الکی الکی نمیشه که من باهات موافقم چون اگه خواست دست از کتکاش برداره که اینجوری درست میشه اگر نه که همون بره گورشو گم کنه بهتره لعنت بر پدرومادرش که شیرش دادن حارش کردن اقدام کن تا آدم بشه خیلی دسته کمت گرفته مرتیکه

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه میگی کتکت میزنه خیلی مشکل حادیه منم بودم میترسوندمش شده یبار بکشونش دادگاه یذره بترسه خودشو جم ...

اره حداقل محضری تعهد بده تابرگردم 

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 
اره حداقل محضری تعهد بده تابرگردم 

مردا عمراا تعهد نمیدن همون موقع عقدم که تعهد وامضا میدن از داغ بودنشونه وگرنه اگه تجربه ی تو زندگیو داشتن هیچوقت اونم تعهد نمیدادن 

ولی اگه دیدی ترسیده به گه خوری افتاده یکم شلوغش کن بعد با تهدید وشرط برگرد سرزندگیت به روتم نیار اتفاقای گذشته رو ولی دیدی نه همچنان گستاخی میکنه وحرف ادمیزادو نمیفهمه بچه رو بنداز سرش بیفته تو هچل تا بفهمه زندگی یعنی چی درضمن وجدانتم راحته راحت باشه اون مرد زندگی نبود وزندگیرو به اینجا کشوند وگرنه تو که عادی داشتی وظایفتو انجام میدادی 

اون بایدددد بفکر زندگی باشه یطرفه مسئول بودن نمیشه اونم باید درست زندگی کنه

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .