2777
2789
عنوان

شوهرمو دوسش دارم ولی مجبورم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7679 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اوایل اینجور نبوده و بعدا اینجور شده پس حتما مشکلی داره بخاطر بچه ات هم شده شرط بزار بگو برا بار اخر میخوام بهت یک فرصت بدم به شرطی که با هم بریم پیش مشاور اینجوری خودتم راحتتر تصمیمتو میگیری،میگی از وقتی رفتین خونه پدرشوهرت عوض شد چرا سعی نکردی ازونجا بلند شین . برید جای دیگه شاید اونجا تحت فشاره یا مشکلی هست و نمی گه برای طلاق همیشه فرصت داری کمی بیشتر فکر کن چون میگی دوستش هم داری حتما با یک مشاور مشورت کن بعد تصمیم بگیر برات ارزوی بهترینها رو دارم💐

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ببخشید ولی خودآزاری داری ؟؟؟کجای ایشون رو دوست داری ...کلکسیون اخلاقای بد هست ..بعد پولداره ولی خونه ...

تازه دوساله درآمدش زیاد شده ک پولشو یه باغ توروستا خریده خونه هم 3طبقه دوبلکس داره میسازع

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 
گف اگ بری دیگه برنگردبچتم ازت میگیرم سه سوته هم طلاقت میدم چون کتکم زد منم چمدونم بستم اومدم خونه با ...

دیگه نفقه بهت تعلق نمیگیره تازه شوهرتم میتونه بخاطر عدم تمکینت واینکه از خونه زدی بیرون ازت شکایت کنه تو هم اگه بری پزشک قانونی جای کتکاشو تازوده نشون بدی میتونی ازش دیه بگیری وشکایت کنی 

اول مهریتو بذار اجرا بعد دادخواست طلاق بده فعلاا اسم طلاقو نیار تو دادگاه چون سریع میگن ببخش تا طلاقتو صادر کنیم 

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

نمیدونم چیکار کنم فکر اینکه ازبچم دورشم داره دیونم میکنه ازطرفی زیردستشم بمونم ناقص میشم ازکتکاش

اره براش کلاس خصوصی میزارن یادش میدن  خودپدرشوهرمم مادرشوهرمو ازبس زده ناقصش کرده  سری پ ...

وای عزیزم چقدر بد ناراحت میشم اینجور آدما رو میبینم که عقلشونو دادن به دهن آدمای ....خدا بهت صبر بده واقعا حقتو بگیر 

نکنه تومانش میخواد دوتا شه.ترش کرده ک تو خودت بری

نمیدونم خونوادش زیر پاش نشستن 

باورتون میشه اینسری سراینکه چرا پول دادم نوشابه خریدم کتکم زد