2777
2789
عنوان

لجبازی منو شوهرم

292 بازدید | 19 پست

خلاصه میگم خانما شوهرم یه مدتی بود بی توجه و بی اهمیت شده  بهش میگم بخاطر من فلان کارونکن میبینم اهمیت نمیده خیلی دلم شکسته. خانمای نی نی سایت گفتن زیاد محبت کردی پررو شده بی محلی کن واسش ،من الان بی محلی میکنم اون بیشتر لج کرده باهام هیچی خونه نمیخره ک غذا درست کنم خیلی راحت میگه پول ندارم همش دنبال بهونس ک دعوا کنه و خودشو خالی کنه

خودمم ک هیچ پولی ندارم

لج کرده باهام چیکارکنم زیر یه سقفیم ولی انگار نیستیم باهم قهریم به زور دوکلمه واجب باشه حرف میزنیم اونم با بداخلاقی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اخلاقتو خوب کن اما رسمی و جدی باش ..نه اینکه قهر کنی ..به خودت برس و برو بیرون با دوستات .توی خونه به دوستات زنگ بزن با اونم خوب باش اما جدی و رسمی

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
خودمم دیدم شوهرم واقعا پررو شده بی محلی خواستم بکنم درست شه ولی اون لج کرده

رو همه ک بی محلی تاثیرنداره هرکسی برا خودش یچیزی میگه..

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
وا پس چی میخوریدخونه لج کردن چ ربدی،ب خریدداره

امروز گفتم پیاز و سیب زمینی بخر گف ندارم گفتم پس چجوری غذا درست کنم میگه بدون پیاز درست کن هرچی هس درست کن میگم نمیشه اخه وسایل کمه . لج کرده دیگه دیونه دنبال دعواس.منم سکوت میکنم باهاش قهرم

مطمئنی سر و گوشش نمیجنبه ؟ این یه ادب اساسی لازم داره 

نه بابا زیادی محبت کردم هار شده . خوبه چندروزه منم هواگرمه گشنم نیس نمیتونم چیزی بخورم وگرنه هلاک میشدم از گرسنگی هیچی نمیخره خونه