يا خدا بچه ها هنوز تو شوكم يكي از آشناهامون پسرش بيست و هفت سالش با يكي دوست بوده ميومده خونشون و ميرفته بعد دو شب پيش كه مامان باباهه و پسر كوچيكه تو حياط خونه خواب بودن پسر بزرگه داخل خونه خوابيده بود شب دوست مياد ميره تو خونه تو خواب پسرو تيكه پاره ميكنه بابا مامانه و داداش كوچيكه بيدار ميشن ببينن چخبره قاتله ميزنه پسر كوچيكه و بابا رو هم زخمي ميكنه ولي در و همسايه ميريزن و قاتل و ميگيرن و...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید خییلی مواظب جوانها ونوجوانهای اطرافمون باشیم،به نظرم باید ببینن از کجا تین عقاید مضخرف رویادگرفته وکجا آموزش دیده،شاید کلاساشون برگزاره ومابیخبریم
خیلیا همچین اعتقادی دارن اونایی که میگن 3 تا شیعه بکشی میری بهشت یا اجازه داری کافرو بکشی یا.... کل ...
بابا اینا اخه عقلشون کجاست پیامبر هم اگر می کشت اونم بعنوان راه حل اخر ب اسم جهاد بعد کلی نصیحت و مهربانی ورفتار درست ... با غافلگیری نمیکشته جنگ تن ب تن و مردانه بوده نه اینکه طرف رو توخواب بکشی ، ای خدا