2777
2789
عنوان

بچشون جلوشون با چاقو تيكه پاره كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 84 پست
اخه کی با کشتن رفته بهشت😐😐😐

خیلیا همچین اعتقادی دارن

اونایی که میگن 3 تا شیعه بکشی میری بهشت یا اجازه داری کافرو بکشی یا.... کلا تندرو بودن تو هر زمینه ای بده حتی تو ازادی چه برسه مذهب

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا gel gel همون خاک اب خوردست😄

شاید😂حتما بهش نساخته😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها چیزی که منو نگران میکنه اینه که مواد مخدر خیلی خیلی عادی جلوه داده میشه قبلنا هرکسی معتاد نبود الان دهه هفتادی هشتادیاواسشون عادیه. منظورم اکثریته تو شهرای یزرگ نیاید بگید من هفتادیم معتاد نیستم😂

امروز یه چیزی به دوستم گفتم گفت گل بکش😐

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
خيلي دلم واسشون خونه بخدا ببخشيد  دوستان اگه خاطرتون آزرده شد

باید خییلی مواظب جوانها ونوجوانهای اطرافمون باشیم،به نظرم باید ببینن از کجا تین عقاید مضخرف رویادگرفته وکجا آموزش دیده،شاید کلاساشون برگزاره ومابیخبریم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
بچه ها چیزی که منو نگران میکنه اینه که مواد مخدر خیلی خیلی عادی جلوه داده میشه قبلنا هرکسی معتاد نبو ...

اره ديدي امروز خواستم با بچم برم بيرون دوباره ترسيدم نشستم خونه بخدا ترسيدم 

باید خییلی مواظب جوانها ونوجوانهای اطرافمون باشیم،به نظرم باید ببینن از کجا تین عقاید مضخرف رویادگرف ...

آفرين زدي تو هدف الان همش تو بازجويي ببينم تحت نظر كي بوده و اين حرفا از كجا مياد

خیلیا همچین اعتقادی دارن اونایی که میگن 3 تا شیعه بکشی میری بهشت یا اجازه داری کافرو بکشی یا.... کل ...

بابا اینا اخه عقلشون کجاست پیامبر هم اگر می کشت اونم بعنوان راه حل اخر ب اسم جهاد بعد کلی نصیحت و مهربانی ورفتار درست  ... با غافلگیری نمیکشته جنگ تن ب تن و مردانه بوده نه اینکه طرف رو توخواب بکشی ، ای خدا