2777
2789
عنوان

مهربونی امام‌حسین و حضرت ابوالفضل و نذرشون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 35 پست
نمیدونم ولی من هر وقت هر حاجتی داشتم نیمه های شب بلند شدم و با دو رکعت نماز از ته دلم از خدا خواستم ...

منم قبلن نسبت به الان خیلی به خدا نزدیک بودم حتی نمازنمیخوندم اما حاجتامو میداد اما الان خودمم میدونم که گناهام‌نمیزاره...

من مطمئنم‌همونطور که حضرت ابوالفضل شفاعت دوستمو کردن و حاجت رواشدن برامنم دعاکردن مطمئنم.ولی من خیلی ...

این ندرکردن ۱۴۹ بار اشتباهه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر به خواندن قران ودعاها وکمک به ایتام و...هست ولی این نذر که ۱۴۹بار اینکاروکن ۱۳۰بارفلان کار بدعت دردینه نبایدانجام داد بلکه مردم ودین زده میکنن وخسته میشن وفکرمیکنن دین داری سخته

منم قبلن نسبت به الان خیلی به خدا نزدیک بودم حتی نمازنمیخوندم اما حاجتامو میداد اما الان خودمم میدون ...

نگو اینو خدا خییییلی بخشنده هست بیشتر از اون چیزی که ما فکرشو میکنیم هیچ وقت از درگاهش نا امید نشو مطمئن باش بهت میبخشه هر آنچه را از ته دل ازش بخوای

پس چی؟

نذر به خواندن قران

عذا دادن به ایتام ولباس دادن 

دادن پول به فقرا 

رسیدگی به پیرزن وپیرمرد ازاشنایان شروع بشه و.....خیلی کارای دیگ اون کاربدعت دردینه که ازجانب یهودیان وارددشده

عزیزم بسته های نمک چند تا بخریم؟چجور بسته بندی کنم؟چند وقته از پخش کردن نمک میگذره واسه شما حاجتتون ...

149تا نمک باید پخش کنی که اگه توان مالیشو داری 149تا بسته ی کامل اما اگه نمیتونی میتونی ازاین بسته ها که توش اجیل مشکل گشا و اینا میزارن بگیری و بااونا بسته بندی کنی.فرقی نداره کدوم‌باشه.به هرکسم یه دونه باید بدی. و توی هر بسته نمک هم نذرتو بنویسی که بقیه هم بفهمن و خاستن استفاده کنن مثلا اینجوری بنویسی:سه شنبه ی اول149تاذکر یا ابوالفضل،سه شنبه ی دوم پخش149تا نمک،سه شنبه ی سوم حاجت روایی انشاالله.میتونی کوچولو چاپ کنی بزاری تو بسته ها یا اینکه خودت بنویسی فرق نداره

واسه من ازاون سه شنبه ی اخر سه هفته میگذره هنوز حاجت روا نشدم اخه حاجت من طوری نبود یه دفه ای مثلا همون سه شنبه بگیرم خودمم حس میکردم یکم نیاز به زمان داره.بعدم من خیلییی گناه کردم تواون سه هفته بخاطر همین حتی اگه حاجتم روا نشه هم تعجب نمیکنم.حالا ننمیدونم خدا حاجت رواییمو امضا کرده و شفاعت ایشونو قبول کرده  برام یانه اما میخام دیگه رفتارمو خوب کنم تااینبار ایشالا حاجت روا شم

اما دوستم همون سه شنبه ی سوم رفت دکتر و دید که معجزه شده و مشکلش حل شده

عزیزم‌ایشالا اگ.حاجتت صلاحت باشه روا میشه.کنار نذر باید خودمونم تلاش یکنیم گاهی فقط تلاشم نتیجه نمید ...

همه اینکارارو انجام دادم خیلی چیزارو گذاشتم کنارو خیلی چیزای خوبو شروع کردم .چله گرفتم .قران ختم کردم نذر کردم دعا کردم گریه کردم دلم شکست التماس کردم نماز خوندم نماز حاجت خوندم نماز شب خوندم دعای عهد صبح ها خوندم اما انگار نه انگار .از خدا خواستم اگه فعلا به صلاحم نیست یه نشونه بفرسته تا دلم اروم شه اما اونم ندیدم و نا امیدتر شدم الان دیگه باورنمیکنم خدا میبینه اماما و معصومین حاجت میدن اینا همه تو قصه و فیلم و سریالای ایرانیه

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
نذر به خواندن قران ودعاها وکمک به ایتام و...هست ولی این نذر که ۱۴۹بار اینکاروکن ۱۳۰بارفلان کار بدعت ...

چه ربطی به دین داری داره درسته این نذرایی ک گفتیم خیلی عالیه اما اصلا صحبتت راجب این نذر قابل هضم نیس و تازه کسیم کسیو اجبار نکرده که اینکارو بکن حتمااا یه نذره که دلیه خیلیم کوچیکه و کسی خاس میتونه انجام بده.و اینم بگم هیچ نذری ضامن حاجت روایی نیس اینو خدا تو قران گفته و درنهایت اینا وسیلن و وقتی نذر و شفاعتی قبول میشه خدا بخاد و از طرف خوشنود باشه

نگو اینو خدا خییییلی بخشنده هست بیشتر از اون چیزی که ما فکرشو میکنیم هیچ وقت از درگاهش نا امید نشو م ...

درسته...میدونم خیلیی بهم کمک میکنه اما این منم همش سستی کردم کاش بتونم اینبار واقعا درست شم😔

چه ربطی به دین داری داره درسته این نذرایی ک گفتیم خیلی عالیه اما اصلا صحبتت راجب این نذر قابل هضم نی ...

شما ۱۴۹بار با صداکردن‌حضرت ابوالفضل که شهید کربلان و خداخودش گفته شهدا چه جایگاه بزرگی دارن متوسل میشی.راجب توسل هم که کامل توقران اومده مشکلی نداره.و مگه میشه ایشونو شداکنی و شفاعتتو نکنن؟در ازای شفاعتشون یه کار خیلییی کوچولو که مثلا پخش نمکه انجام میدیم.و ایشالا اگ ادم خوبی باشیم و خدام صلاح بدونه شفاعت ایشونو قبول میکنه برامون.این سه شنبه ها و هفته ی اول سوم یه چیزای بدیهیه