2777
2789
عنوان

مهربونی امام‌حسین و حضرت ابوالفضل و نذرشون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 35 پست
همه اینکارارو انجام دادم خیلی چیزارو گذاشتم کنارو خیلی چیزای خوبو شروع کردم .چله گرفتم .قران ختم کرد ...

عزیزم پس شاید واقعا به صلاحت نیست یااینکه خدا داره صبرتو امتحان میکنه منم سراین حاجتم یکم مثل شماشدم اما صبر و توکل خیلی کمکم کرده تو نت راجب صبروتوکل توی قران سرچ کن خیلی کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشقشونم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭پستات رو ک دیدم گریه م گرفت. منم ی حاجتی دارم اگه برآورده بشه تاپیک میزنم چون خیلی مهمه. اوج ناامیدی با ناراحتی زیاد واسطه قرارشون دادم ب یه روز نکشید حالم عوض شد ی ارامشی پیدا کردم ک فقط میتونم اسمش رو معجزه بذارم 😭😭😭😭

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
من عاشقشونم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭پستات رو ک دیدم گریه م گرفت. منم ی حاجتی دارم اگه برآورده بشه تاپیک ...

عزییییزم❤❤❤❤ایشالا براورده میشه ناامید نباش منم‌اگ این حاجتم روا شه تاپیک‌میزنم.ایشالاا که دوتامونم حاجا روا میشیم.برامنم واقعا این اتفاقا مثل معجزهه بود.شمام به هردوشون توسل کردی؟

عزیزم پس شاید واقعا به صلاحت نیست یااینکه خدا داره صبرتو امتحان میکنه منم سراین حاجتم یکم مثل شماشدم ...

دیگه صبرم داره به پنج سال میکشه .الله اعلم

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
عزییییزم❤❤❤❤ایشالا براورده میشه ناامید نباش منم‌اگ این حاجتم روا شه تاپیک‌میزنم.ایشالاا که دوتامونم ...

ان شاء الله عزیزم 😍. من ب باب الحوائج متوسل شدم دلم بد جور شکست و از ته دل گریه کردم و ازش خواستم 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"