2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه از شهر وان

445 بازدید | 8 پست

دوستان کسی جدیدا وان رفته؟با توجه به اینکه ارزش لیر هم پایین اومده قیمتها چطورن؟اگه ظرف و ظروف از وان خرید کنم ارزونتر در میاد؟

حلال مشکلات پوله

نصف تاپیکای امروز در مورد شهر وان بود

چه خبره؟؟؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیزم من پارسال با دلار 7 تومن رفتم (البته وان نرفتم انتالیا بود)نتونستم هیچی بخرم الان که دیگه واویلاس 

روتختی پارسال زده بود به پول ما توی ال سی که بنجله 5 تومن ساده ساده جنس هم نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مم ماه پیش رفتم خیللللی همه چی گرون بود خرید زیادی نکردم .فروشگاههای ال سی ودفکتو و کتون و....خلوت خلوت بود من سال ۹۶ رفتم استانبول تو فروشگاهها جای سوزن انداختن نبود ولی الان دلار خیلللی رفته بالا همه چی گرونه

عزیزم من پارسال با دلار 7 تومن رفتم (البته وان نرفتم انتالیا بود)نتونستم هیچی بخرم الان که دیگه واوی ...

من اون تایم استانبول دو بار رفتم قیمت ها بازم خیلی بهتر از امسال بود ظاهرا امسال خیلی گرونه

حلال مشکلات پوله