2777
2789
عنوان

با شیره انگور چی درست کنم

607 بازدید | 19 پست

لطفا طریقه مصرف هم بگید خواهش میکنم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلوا

شیره و ماست با نون

شیره و پنیر با نون

شیره و روغن گل و نون

شیره و ارده 

برا آش سرکه ک سرد میشه هم استفاده میکنم

برا سیرابی

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚

شیرموز درست کن بجای عسل شیره بریز توش خوشمزس

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
حلوا شیره و ماست با نون شیره و پنیر با نون شیره و روغن گل و نون شیره و ارده  برا آش سرکه ک ...

حلواشو یادم میدی؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
شیرموز درست کن بجای عسل شیره بریز توش خوشمزس

اصلا نمیخوریم

• 1 پیمانه آرد گندم
  • 1/2 پیمانه مخلوط روغن و کره
  • 1 پیمانه شیره انگور
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 1/2 پیمانه آب جوشیده
  • مقداری زعفران دم کرده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر هل

خوب اول یه لیوان آرد الک شده رو تفت میدیم تا کمی طلایی شده و بوی خامیش گرفته بشه. (میتونید به جای لیوان، از استکان یا پیمانه یا هر اندازه ی دلخواه دیگه استفاده کنید.)

بعد کره و روعن رو اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. به اندازه دلخواه تفت داده تا به رنگ قهوه ای کمرنگ برسیم. دقت کنید زیادی قهوه ای نشه و نسوزه.

توی یه ظرف دیگه، آب و گلاب و شیره و کمی زعفران دم کرده و پودر هل (اختیاری) رو ریخته و هم میزنیم. (من روی حرارت گذاشتم تا گرم شد ولی نجوشید،) بعد داخل مخلوط آرد و روغن ریخته و تند تند هم میزنیم. حلوا سریع شروع به قل قل کردن و سفت شدن میکنه. میتونید کمی آب بیشتری به مواد شیره حلوا اضافه کنید تا حلوا نرم تر بشه. میتونید تو این مرحله از روی حرارت بردارید و مدام هم بزنید یا فقط حرارت رو ملایم کنید.

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️