- 1 پیمانه آرد گندم
- 1/2 پیمانه مخلوط روغن و کره
- 1 پیمانه شیره انگور
- 1/2 پیمانه گلاب
- 1/2 پیمانه آب جوشیده
- مقداری زعفران دم کرده
- 1/2 قاشق چایخوری پودر هل
خوب اول یه لیوان آرد الک شده رو تفت میدیم تا کمی طلایی شده و بوی خامیش گرفته بشه. (میتونید به جای لیوان، از استکان یا پیمانه یا هر اندازه ی دلخواه دیگه استفاده کنید.)
بعد کره و روعن رو اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. به اندازه دلخواه تفت داده تا به رنگ قهوه ای کمرنگ برسیم. دقت کنید زیادی قهوه ای نشه و نسوزه.
توی یه ظرف دیگه، آب و گلاب و شیره و کمی زعفران دم کرده و پودر هل (اختیاری) رو ریخته و هم میزنیم. (من روی حرارت گذاشتم تا گرم شد ولی نجوشید،) بعد داخل مخلوط آرد و روغن ریخته و تند تند هم میزنیم. حلوا سریع شروع به قل قل کردن و سفت شدن میکنه. میتونید کمی آب بیشتری به مواد شیره حلوا اضافه کنید تا حلوا نرم تر بشه. میتونید تو این مرحله از روی حرارت بردارید و مدام هم بزنید یا فقط حرارت رو ملایم کنید.