2777
2789
عنوان

تاپیک جامع بهداشت و حمام در پریود✌

4748 بازدید | 161 پست

سلام دوستان  

من این تاپیک رو زدم که هم اطلاعات عمومی خودم بالا بره و هم بقیه از دانسته های هم استفاده کنن چه بسا چیزای جدیدی یاد بگیریم همه😊

لطفا کارایی که برای بهداشت خودتون انجام میدین تو این دورانو بگین تا شاید یکی بتونه استفاده کنه و قبلا اینو ندونسته باشه😊

من خودم سعی میکنم تو دوران پریودم کمتر حمام برم و شست و شو رو داشته باشم و پد ها رو زود به زود عوض کنم و همچین لباس زیر رو تعویض میکنم فکر میکنم اینارو همه داشته باشن حالا بعضیا نظرشون اینه که حمام باید برن زود زود و یکی هم مثل من سعی میکنه کم حمام کنه البته الان که خیلی گرمه باید حداقلش توی شیش روز یکی دوبارو حموم کنیم و لباسامونو زود زود عوض کنیم ولی خب میگن حمام توی دوران پریود باعث میشه بعدا برای بچه دار شدن و اینا مشکلات پیش بیاد و شاید یکی از دلایل الانی که بعضیا برای بچه دار شدن خیلی تلاش میکنن از چندماه تا یک سالو....همین چیزای کوچیک بوده که تو دوران پریود و مجردیشون رعایت نکردن.

ضمنا که من خودم مجردم✌

و لطفا خانوما گزارش نزنین خواهشا این تاپیکو بزارین باشه حداقل به خودمون رحم کنیم دیگه، بیاین استفاده کنیم از اطلاعات هم کسایی هم که مخالفن خواهشا از تاپیک برن بیرون مرسی   

اطلاعاتتون و تجربیاتتون رو بگین که استفاده کنیم❤

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
من هرروز میرم موقع پریودی حموم ینی جوریم کل سال نرم حموم اون ۷روز هرروز حموم هیچ مشکلیم ندارم

حمومای چند دقیقه ای؟

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدتر ميشم تو دوران عادتم هرروز ميرم حموم زير آب گرم دل و كمرم و ماساژ ميدم اينقدر ارامبخشه دلم ميخواد همونجا بخوابم

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢
منم همین کارا دیگه. اما حموم نمیتونم کم برم. اماا واسه بارداری از الان نگرانم که نکنه نشه. تا حالا ا ...

عزیزم نگران نباش و بد به دلت راه نده ایشالله که با اولین اقدام باردار میشی❤

من خودم از روز اول تا آخر میرم حموم. الحمدلله بچه هم دارم. عفونت هم ندارم. خیلی هم از کارم راضیم. والا حالت عادی هرروزباید بری دیگه پریود که میشی جای خود. این نظر شخصی بنده. والا بعضی ها از کتارت که رد میشن از بس به خودشون نمیرسن معلومه پریودن😷

من از زمانی که پریود شدم تا آخرین پری قبل از بارداری از روز دوم میرفتم حموم. یه دوش سریع میگرفتم و میومدم. 

سه ساعت یه بار پد عوض میکنم. روزی دوبارم لباس زیر عوض میکنم. 

چیزای سرد نمیخوردم. شیر رو گرم میکردم میخورم. دوغ و ماست با کلی نعناع خشک میخوردم

لواشک اینا نمیخوردم. 

🖤
من بدتر ميشم تو دوران عادتم هرروز ميرم حموم زير آب گرم دل و كمرم و ماساژ ميدم اينقدر ارامبخشه دلم مي ...

میدونم خوبه ولی میگن زیاد خوب نیست حموم کنی منم دقیق نمیدونم تا چه حدی درسته

ما کل طایفمون تو پریود هر روز حمام میرن

هیچ مشکل زنانه ای پیدا نکردن

هی هم تا حواسشون نبوده حامله شدن😒

منم با اینکه شوهرم مشکل جدی داشت یهویی تا اقدام کردیم حامله شدم

ولی خب چون خارج رحمی شد و عمل کردم و مشکلات شوهرم مجبور به ای وی اف شدم

نه بخاطر حمام در پریود!

هیچ مشکل زنانه ای هم ندارم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
هرروز برو حموم و به حرف خاله وعمه که میگن تو این دوران حموم نرید گوش نده

اخه میگن برای بچه دار شدن مشکل پیش میاد و.....

من خودم از روز اول تا آخر میرم حموم. الحمدلله بچه هم دارم. عفونت هم ندارم. خیلی هم از کارم راضیم. وا ...

وایییی نه دیگه من در اون حد نیستیم همیشه تمیزم ولی از حموم رفتن زیاد میترسم