سلام دوستان
من این تاپیک رو زدم که هم اطلاعات عمومی خودم بالا بره و هم بقیه از دانسته های هم استفاده کنن چه بسا چیزای جدیدی یاد بگیریم همه😊
لطفا کارایی که برای بهداشت خودتون انجام میدین تو این دورانو بگین تا شاید یکی بتونه استفاده کنه و قبلا اینو ندونسته باشه😊
من خودم سعی میکنم تو دوران پریودم کمتر حمام برم و شست و شو رو داشته باشم و پد ها رو زود به زود عوض کنم و همچین لباس زیر رو تعویض میکنم فکر میکنم اینارو همه داشته باشن حالا بعضیا نظرشون اینه که حمام باید برن زود زود و یکی هم مثل من سعی میکنه کم حمام کنه البته الان که خیلی گرمه باید حداقلش توی شیش روز یکی دوبارو حموم کنیم و لباسامونو زود زود عوض کنیم ولی خب میگن حمام توی دوران پریود باعث میشه بعدا برای بچه دار شدن و اینا مشکلات پیش بیاد و شاید یکی از دلایل الانی که بعضیا برای بچه دار شدن خیلی تلاش میکنن از چندماه تا یک سالو....همین چیزای کوچیک بوده که تو دوران پریود و مجردیشون رعایت نکردن.
ضمنا که من خودم مجردم✌
و لطفا خانوما گزارش نزنین خواهشا این تاپیکو بزارین باشه حداقل به خودمون رحم کنیم دیگه، بیاین استفاده کنیم از اطلاعات هم کسایی هم که مخالفن خواهشا از تاپیک برن بیرون مرسی
اطلاعاتتون و تجربیاتتون رو بگین که استفاده کنیم❤