2777
2789

توروخداا اگه پسری خواستگاری شما اومد حتما حتما در مورد گذشتش تحقیق کنید،جویا بشید که یه موقع روابط متعدد با خانوما نداشته باشه،کسی که این شخصیت رو داره درست بشو نیست

کسی که دوست دختر زیاد داشتن براش عادی باشه یا افتخار باشه عادی نیست،اینو از حرفایی که اون آقا پسر در مورد بقیه میزنه متوجه بشید،،ببینید به کسی که دوست دختر زیاد داره ذوق میکنه؟یا کارشو دوست نداره .

یکی دوتا دوست دختر اشکال نداره،،منظورم زیاده بیش از حد

منظورم اینه کسی که روابط مختلفی با خانوما تجربه کرده باشه قطعا رابطه جنسی زیادی هم تجربه کرده

این آدم درست بشو نیست

من با اینکه قیکسال با شوهرم دوست بودم چون اصلا تو این فاز خیانت نبودم یعنی اصلا تو اطرافیانم خیانت ندیدم بودم برای همین تو گذشتش کنکاش نکردم..بعد از عقد چشمم باز شد

خیییییییلی تحقیق کنید

همچین ادمایی درست بشو نیستن،بارها و بارها تو زندگی خیانت میکنن

البته بگم که اینجور آدما خانومشونو خییییییلی دوست دارم و تمام تلاششون رو میکنن که همسرشون متوجه نشه،و رابطشون با خانومشون عالیه

اما متاسفانه فقط خیانت میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمار هستن

و من از نزدیک این افراد رو دیدم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

واس من گذشته طرف مهم نیس

مهم نیس چیکارا کرده

تو دوره نامزدی و مشاوره هم میشه فهمید طرف عاقل شده یا ن.

در وهله اول این مهمه طرفو ببرن آزمایش ایدز بدن😴😴😴فقط همینش واسم ترسناکه.

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 

افرین. کاملا صحیحه.

شوهرمن بهش میگم فلانی با چند نفر دوسته کلا دیگه نظرش راجب اون ادم عوص میشه و رفتارش سنگین باهاش.

خدارشکر خودمم اولین تجربه ی دوستیه جنس مخالفش‌بودم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم خودم خواستم هیچی ندونم

ولی الان هی توهم میزنم که تا چه حد رابطه داشته

گوشی سابقش هم برای چند سال قبل ازدواجمون بود یه چیزایی دیدم و چند بار بهش تیکه انداختم خیلی ناراحت شد و گفت به روم نیار

الان ازش مطمئنم ولی حرصم میگیره حتی سر کنجکاوی نگاه میکنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ی سوال اونایی ک از قبل دوست دختر نداشتن حتی یکی هم و اینا بعد ازدواج درسته ک میگن میرن سمت این چیزا؟

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
واس من گذشته طرف مهم نیس مهم نیس چیکارا کرده تو دوره نامزدی و مشاوره هم میشه فهمید طرف عاقل شده یا ...

ترسناک نباشه واست گلم، اونی ک روابط متعدد داره دیگه حسابی بلده چیکارکنه😉

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
از کجا از کی تحقیق کنی هیچکس نمیاد بگه پسر قبلا رابطه داشته ینی کسی از کجا میدونه که این رابطه داشته ...

ببین ازش در مورد بقیه سوال کن،مثلا ببین دوستاش چه مدلی هستن،دوست دختر زیاد دارن یا نه

ببین اون آقا پسری که اومده خاستگاریت چند تا دوست دختر داشتن دیگران رو یه چیز عادی میدونه یا نه

یه آدمو از حرفایی که در مورد خودش میزنه به ذات وجودش پی نبر

به حرفایی که در مورد دیگران میزنه توجه کن اگه یه چیزی رو برای دیگران بد بدونه مطمئن باش خودشم انجام نمیده

واس من گذشته طرف مهم نیس مهم نیس چیکارا کرده تو دوره نامزدی و مشاوره هم میشه فهمید طرف عاقل شده یا ...

کسی که رابطه جنسی مختلفی رو دوران مجردیش تجربه کرده یعنی خانومای مختلفی زیر دستش بودن و طعم همشونو چشیده

پس نمیتونه فقط با یه نفر باشه