2777
2789

سلام با گوشی شوهر وارد اینستاگرامش میشم اما این پیغام میده یعنی  چی؟ میشه کمکم کنین 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همدیگه قول داده بودیم اینستا نریزیم روی گوشیهامون منم از فعالیت‌ها اخیر گوگل پیداش  کردم هنوز خبر نداره میدونم لطفا بگین این صفحه یعنی چی اصلا به اینستا وارد نیستم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

نه ندارم  تا پری روز که وارد میشدم صفحه با فالورها  و دایرکت ها میومد اما امروز این صفحه میاد یعنی قفلش کرده. 

منظورم اینه که شوهرم خودش این جوری کرده که صفحه اصلی نیاد  یا مشکل از اینستا هست؟ 

این که اپلیکیشن اینستا نیست. شما با browser وارد اینستا میشید . یعنی همسرتون اینستا نصب نکرده. 

اما این پیام چیه: توصیحش پیچیده است. باید certificate مربوطه رو نصب کنید.  همون پایین دکمه ادامه رو بزنید ، و برید جلو. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

نه قفلش نکرده این داره میگه اتصال شما خصوصی نیست من بارها گوشیم اینجوری شده ولی تو قسمت پیشرفته یا همون پایین یه گزینه داره که برطرفش میکنه خودمم همیشه فراموش میکنم کدوم گزینه بود ولی پیداش میکنن همه رو امتحان کن

منظورم اینه که شوهرم خودش این جوری کرده که صفحه اصلی نیاد  یا مشکل از اینستا هست؟

نه خودش اینکار رو نکرده.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه قفلش نکرده این داره میگه اتصال شما خصوصی نیست من بارها گوشیم اینجوری شده ولی تو قسمت پیشرفته یا ه ...

ممنون عزیزم 

نه خودش اینکار رو نکرده.  

یه دنیا ممنون که راهنمایی کردی