banoosamira مدیر استارتر عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1073 عنوان بی بی چک مثبت ولی آزمایش بتا منفی 627 بازدید | 32 پست بچه ها تو پست قبلیم عکس بی بی چکم هست ولی آز خونم منفی شد...آزمایشگاه گفت شده صفر...به قدری گریه کردم که حد نداره...لعنت به هرچی بی بی چک... خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍 1398/05/03 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
6491mamantaha عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 10321 وااااابیبی چکت که کامل مثبت بودچرا اینجوری شد؟مارکش چی بود؟چن روز عقب انداخته بودی؟ 🌹
banoosamira مدیر استارتر عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1073 وااااا بیبی چکت که کامل مثبت بود چرا اینجوری شد؟ مارکش چی بود؟چن روز عقب انداخته بودی؟ مارکش یادم نمیاد امروز ۱۰ روزه عقب انداختم عزیزم. واسه همینه اعصابم بهم ریخت... خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
lexa عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 14376 کاملا مثبت بود که یه بی بی دیگه بزن اگه مثبت بودبرو یه ازمایشگاه دیگه افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
مرضیه_موسوی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 699 راستی من ی بار اینطور شدم که آزمایش منفی بود و من باردار بودم که باعث سقط جنینم شد
banoosamira مدیر استارتر عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1073 ازمایشگاهی که ازمایش دادی ازمایشگاه خوبیه؟؟؟ والا چون نزدیک خونه بود رفتم. جای خوب از خونه ما دوره... شوهرم نه اجازه میده تنهایی برم نه همراهیم میکنه. خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
fatiijon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3180 مارکش یادم نمیاد امروز ۱۰ روزه عقب انداختم عزیزم. واسه همینه اعصابم بهم ریخت... عزیزم گاهی ازمایشم نشون نمیده اشتباه میکنه بنظرم برو سونوشایدنشون داد اگرم نبودی آمپول بزن دیگ پری بیاد شاید بخاطر اقدام ک پری عقب افتاده رحمت یجوارایی واکنش نشون داده در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
banoosamira مدیر استارتر عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1073 کاملا مثبت بود که یه بی بی دیگه بزن اگه مثبت بود برو یه ازمایشگاه دیگه بخدا موندم. سعی میکنم همین کارو بکنم... خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 والا چون نزدیک خونه بود رفتم. جای خوب از خونه ما دوره... شوهرم نه اجازه میده تنهایی برم نه همراهیم م ... خب احتمال اشتباه هم هستبی بی چکت هم خیلی پررنگهجای معتبر و خوب ازمایش بدهبرای یکی هم همین اتفاق افتاده بوددوسه بار ازمایش داده بود منفیولی بی بی چکاش همه مثبتبهش گفتن برو ازمایشگاه خوب ازمایش بدهرفت و نشون داد بارداره
banoosamira مدیر استارتر عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1073 راستی من ی بار اینطور شدم که آزمایش منفی بود و من باردار بودم که باعث سقط جنینم شد عزیزم انشاالله خدا این بچه رو سالم نگه داره برات. خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
banoosamira مدیر استارتر عضویت: 1396/05/13 تعداد پست: 1073 عزیزم گاهی ازمایشم نشون نمیده اشتباه میکنه بنظرم برو سونوشایدنشون داد اگرم نبودی آمپول بزن دیگ پری ب ... والا من یکساله در حال اقدامم هیچ بی بی چکی مثبت نشد.فقط این دفعه اینجوری شد خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍