2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ولی آزمایش بتا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 32 پست
خب احتمال اشتباه هم هست بی بی چکت هم خیلی پررنگه جای معتبر و خوب ازمایش بده برای یکی هم همین اتفا ...

آخه من سری قبل رفتم این آزمایشگاه دیدم منفی بود و پری شدم البته اون موقع بیبی هم منفی بود... ولی سعی میکنم برم جای دیگه هم آزمایش بدم...

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یکساله در حال اقدامم هیچ بی بی چکی مثبت نشد.فقط این دفعه اینجوری شد

ب حرف بچه ها گوش یه بی بی بزن بعدم‌برو یه جای خوب از بده میگم بی بی سریع خط انداخت

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
ب حرف بچه ها گوش یه بی بی بزن بعدم‌برو یه جای خوب از بده میگم بی بی سریع خط انداخت

سعی میکنم عزیزم. اگه همسرم باهام همکاری کنه...

ممنون لطف دادین.بخاطر سقط قبلی این بارداریم پر از استرسه

عزیزم سعی کن استرس رو از خودت دور کنی گلم...به خاطر بچه ات هم که شده...

همسرت بعنوان یه شوهر و پدر آینده باید همراهیت کنه وظیفشه...!!!

ولی این کارو نمیکنه...بااین که مشکل از خودشه نه من ولی حتی به فکر درمانس هم نیست...فقط من فلک زده باید همش به فکر تغذیه اش باشم.

ولی این کارو نمیکنه...بااین که مشکل از خودشه نه من ولی حتی به فکر درمانس هم نیست...فقط من فلک زده با ...

ببخشید به من ربطی نداره

ولی فردامیخواد از مسئولیت های بچه هم دست بکشه و همه چیزو رو سر تو بندازه

انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

موفق باشی عزیزم😘😘

ببخشید به من ربطی نداره ولی فردامیخواد از مسئولیت های بچه هم دست بکشه و همه چیزو رو سر تو بندازه ا ...

خواهش میکنم عزیزم. ولی من خودم بچه میخوام...مجبورم کنار بیام باهاش.

من عکس بی بی تو ندیدم کجاس؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
سلام دیگ نرفتی ازمایش بدی؟

نه دیگع عزیزم. چون شوهرم اجازه نمیده تنهایی برم. خواهر شوهر و مادرشوهرم هم منو مسخره میکنن. واسه همینم دیگه دلم نخواست برم آز یا بی بی چک بخرم...