2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایین کمک 😢😢😢

376 بازدید | 26 پست

شوهرم بشدت دست بزن پیدا کرده الان دوتا مشت زد تو سرم      منم از حرص از خونه زدم بیرون😢😢 تو این گرما  بخدا دارم دق میکنم   الان بیرون گرم بود اومدم   بالا پشت بوم ساختمون          بعد از ۱۰ دقیقه الان دوتا باز تماس گرفته من بر نداشتم      چکار کنم چطور حالیش کنم دلم میخاد تا یکی دوساعتی خودمو بی نشون بزارم ولی خیلی بد دله   الان میگه رفته پیش پسرا  لاس زدن        چکار کنم بقران دارم دیونه میشم هر روز کتکم میزنه       الانم گفتم من میرم بدون اینکه نازمو بکشه هیچی نگفت  سرمم داره میترکه تورخدا  راه بزارین جلو پام خسته شدم ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برید مشاوره این کارش از قهر گذشته من بودم میرم دادگاه مهرمو میذاشتم اجرا

یه لحظه حرصم در اومد زنگ زدم ۱۱۰  بعد گفتم بگم چی😐   زد تو سرم کبود نشده با چی ثابت کنم