شوهرم بشدت دست بزن پیدا کرده الان دوتا مشت زد تو سرم منم از حرص از خونه زدم بیرون😢😢 تو این گرما بخدا دارم دق میکنم الان بیرون گرم بود اومدم بالا پشت بوم ساختمون بعد از ۱۰ دقیقه الان دوتا باز تماس گرفته من بر نداشتم چکار کنم چطور حالیش کنم دلم میخاد تا یکی دوساعتی خودمو بی نشون بزارم ولی خیلی بد دله الان میگه رفته پیش پسرا لاس زدن چکار کنم بقران دارم دیونه میشم هر روز کتکم میزنه الانم گفتم من میرم بدون اینکه نازمو بکشه هیچی نگفت سرمم داره میترکه تورخدا راه بزارین جلو پام خسته شدم ازش
عزیزم اینطور مواقع ک میدونی آخرش ب کتک میرسه بحث رو کش نده بذار عصبانیتتون فروکش کنه بعد صحبت کنیدباهم حل کنید مسأله رو،هیچوقت هم خونتو ترک نکن چون براشون عادی میشه و دیگه جلوتو نمیگیرن و میگن میره خودش هم برمیگرده،الانم اگه برگشتی خونه سرسنگین رفتار کن و سرموقع حتما حرفاتو بزن و بگو بدترین چیز برای تحقیر یک زن کتک زدنه و اگه بار دیگه تکرار شه پدرومادراتون رو در جریان میذاری،متاسفانه مردی ک یک بار دست بلند کنه دیگه همیشه این کارو انجام میده،بهترین کار اینه موقع بحث وعصبانیت شما سکوت کنی و بعداً حرفا تو با آرامش ولی قاطع بگی.
شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
[QUOTE=98520561]یه لحظه حرصم در اومد زنگ زدم ۱۱۰ بعد گفتم بگم چی😐 زد تو سرم کبود نشده با چی ثابت کنم[/QUOTی پیش مشاوره براش توضیح بدی خودش تو همه شرایط کمکت میکنه حتی اک شوهرت نیمد خودت برو اگ واقعا حق با تو باشه و شوهرت درست بشو نباشه تو مراحل مهریه احرا کذاشتن هم پشتته
چرا ازش خسته شدم بخدا اون موقع باهم اشتی کردیم باز یساعت پیش یدونه مشت زد به سرم و گلومو سفت فشار داد بقران دارم سکته میکنم با خیال راحت خوابید من موندم و یه دنیا غم و بی خوابی خیلی خسته م دلم میخاد ی نخ سیگار از جیبش کش برم و یه سیگار بکشم شاید مثل خودش اروم و بیخیال بشم یا بهش خیانت کنم حالم لزش بهم میخوره من شدم مثل این ادمای احمق و دچار کمبود محبتن دنبال آرامشم در به در یکی آرومم کنه بهم ارامش بده 😢😢😢😢