2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایین کمک 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 26 پست

عزیزم اینطور مواقع ک می‌دونی آخرش ب کتک میرسه بحث رو کش نده بذار عصبانیتتون فروکش کنه بعد صحبت کنیدباهم حل کنید مسأله رو،هیچوقت هم خونتو ترک نکن چون براشون عادی میشه و دیگه جلوتو نمیگیرن و میگن می‌ره خودش هم برمیگرده،الانم اگه برگشتی خونه سرسنگین رفتار کن و سرموقع حتما حرفاتو بزن و بگو بدترین چیز برای تحقیر یک زن کتک زدنه و اگه بار دیگه تکرار شه پدرومادراتون رو در جریان میذاری،متاسفانه مردی ک یک بار دست بلند کنه دیگه همیشه این کارو انجام میده،بهترین کار اینه موقع بحث وعصبانیت شما سکوت کنی و بعداً حرفا تو با آرامش ولی قاطع بگی.

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=98520561]یه لحظه حرصم در اومد زنگ زدم ۱۱۰  بعد گفتم بگم چی😐   زد تو سرم کبود نشده با چی ثابت کنم[/QUOTی پیش مشاوره براش توضیح بدی خودش تو همه شرایط کمکت میکنه حتی اک شوهرت نیمد خودت برو اگ واقعا حق با تو باشه و شوهرت درست بشو نباشه تو مراحل مهریه احرا کذاشتن هم پشتته

اسی بعد بیا بگو چیشد. به نظرم برو خونه ولی یه فکری به حال رفتارش بکن انگار دو قطبیه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
دیگه دعواتون نشد؟ واقعا 19 سالته؟

چرا ازش خسته شدم بخدا   اون موقع باهم اشتی کردیم باز یساعت پیش یدونه مشت زد به سرم و گلومو  سفت فشار داد   بقران  دارم سکته میکنم  با خیال راحت خوابید    من موندم و یه دنیا غم و بی خوابی خیلی خسته م دلم میخاد ی نخ سیگار از جیبش کش برم و یه سیگار بکشم  شاید مثل خودش اروم و بیخیال بشم یا   بهش خیانت کنم  حالم لزش بهم میخوره من شدم مثل این ادمای احمق و دچار کمبود محبتن     دنبال آرامشم در به در یکی آرومم کنه    بهم ارامش بده   😢😢😢😢

چرا ازش خسته شدم بخدا   اون موقع باهم اشتی کردیم باز یساعت پیش یدونه مشت زد به سرم و گلومو &nbs ...

ببخشید ولی هر چی سر ما زنا میاد تقصیر خودمونه. شوهرت شاید مشکل روانی داره. چقد زود ازدواج کردی. بعدشم خودت باید خودتو نجات بدی به هر طریقی که شده

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین