2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 36 پست
هردوتا دکترم متخصص معروفن دکتر داخلی زیر نظرشم گفت اصلا ریسک نکن انقدر زایمان طبیعی فشار به لگن میار ...

من زایمان اول طبیعی بود حدودا ۲ هفته بعد زایمان چنان دردی اومد برام دچار بواسیر شده بودم که جیغ می کشیدم از درد رفتم دکتر زنانم برام شیاف داد چندین ماه استفاده کردم خوب شدم( من قبل زایمان هیچگونه بواسیر هموریید یا شقاق نداشتم)

شما که هموریید داری واقعا سخته طبیعی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دوره بارداریم دچار یبوست شدید شدم اوایل با نوشیدن آب و میوه و...  بهتر میشد ولی حالا بدت ...

وای عزیزم هواست به خودت باشه مثل من بخودت نکنی من رو سهل انگاری این بلا سرم اومد همش غذا دانشگاه میخوردم اینجور بخودم کردم به

احتمالا اول همرئید داخلیه اگه رسیدگی نکنی خارجی میشه اگه دکتر اشنا داری برات بنویسه همورئید داخلی داری شاید قبول کرد مثل من نشی بخدا چند سال اذیتم نه درمانی نه می تونی به کسی بگی مشکلی داری

وای عزیزم هواست به خودت باشه مثل من بخودت نکنی من رو سهل انگاری این بلا سرم اومد همش غذا دانشگاه میخ ...

ببخشید من هم زخم شده و هم زایده گوشتی آورده خیلی دارم اذیت میشم تا هفته دیگه ببینم دکترم چی میگه. شما هم به این راحتی تن به زایمان طبیعی نده یکی از آشنایان ما میگفت منم به زور طبیعی زایمان کردم و حالا باید جراحی کنم. میگفت به راحتی از این قضیه نگذرید.  شما هم مواظب خودت باش و نزار موردت حادتر بشه. انشاالله نی نی نازتو سالم بغل کنی 

قهرمان خودت باش 
ببخشید من هم زخم شده و هم زایده گوشتی آورده خیلی دارم اذیت میشم تا هفته دیگه ببینم دکترم چی میگه. شم ...

عزیزم همون بهش میگن همورئید اون زائد گوشتی تا عملش نکنی خوب نمیشی بعضیام عمل میکنن باز بر میگرد من چندساله دارم باهاش میسازم خواستم لیزر کنم فهم

دم باردارم 

ازش بپرس چقدر دستمزد میکیری سزارین کنی

من پیش نصر میرم ولی شنیدم نزدیک یازده تومن سزارینش میشه گفتم بگردم دنبال ی دکتر دیگه 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
مگه میخواد چکار کنه  اره بگرد یکی دیگرو پیدا کن

الان رفتم تاپیکی ک درباره دکتر پرستش بود تو. نجمیه و دیدم احتمالا شنبه وقت بگیرم ببینم کی وقت میده ازش میپرسم واسه هزینش

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
سلام خاطره جون خوبی عزیزم هنوز زایمان نکردی؟ 

سلام عزیزم هنوز نه شانس من نامه دستم نرسیده برم نشون دکترم بدم ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه قبل رسیدن نامه خودم زایمان میکنم خواهرم که نامه برام گرفته رفته اصفهان چهارشنبه بر میگرده چهارشنبه صبح زودم بیاد شب میرسه دکترم پنجشنبه جمعه نیست موندم بدون نامه برم شاید قبول نکنه معاینه لگنیم بکنه دوست ندارم ترجیح میدم بدون معاینه طبیعی بیارم تا با معاینه توکل بر خدا فعلا بلا تکلیفم شما چی کاری کردی؟

احساس میکنم حوصله کسیو ندارم دوست دارم تو خونه خودم راحت باشم ولی نمیزارنم میگن خطرناکه هر لحظه ممکنه بچه دنیا بیای فعلا حالت خاصیم ندارم 

من پیش نصر میرم ولی شنیدم نزدیک یازده تومن سزارینش میشه گفتم بگردم دنبال ی دکتر دیگه 

وای خدای من یازده میلیون چه خبره برای چی این همه زیاد یعنی من سزارین بخوام دکترم بنویسه این همه پول میخواد

شنیدم دکتر بنویسه 500 بیشتر هزینه اش نیست

سلام خاطره جون خوبی عزیزم هنوز زایمان نکردی؟ 

این بالا یا تایپیک زدن راسته 11 میلیون میخواد😨😨😨😨😨 من ندارم تینجور باشه فعلا منتظر میمونم خود بچه بیاد چیکارش دارم حتما جاش راحته😅😅😅😅😅

سلام عزیزم هنوز نه شانس من نامه دستم نرسیده برم نشون دکترم بدم ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه قبل ر ...

من دردای پریودی رو دارم اما ول میکنه، از شانسم دکترم نیست اصلا هر وقت میرم میگن امروز دکتر نیست آخه قرار بود تو 38 هفته بهم آمپول فشار رو بزنه، من همه اش دوست دارم خواهرام مامانم پیشم باشن احساس میکنم خیلی دلم نازک شده اگه کسی بهم چیزی بگه سریع گریه میکنم از خیلی از آدمای دورو ورم متنفر شدم بی دلیل طوری که حالم ازشون بهم میخوره