2777
2789
عنوان

زایمان

208 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من دچار عارضه همورئیدم چند بار به متخصص زنان که پیشش میرم گفتم گفت موردی نداره می تونی طبیعی بیاری الان شنبه گفته بیا برا معاینه لگنی

ولی رفتم پیش متخصص داخلیم گفت اصلا به فکر زایمان طبیعی نباش بهت فشار میاد وضعت بدتر میشه الان نامه نوشته که به دکتر زنانی که پیشش میرم که این خانم نمی تونه زایمان طبیعی براش عوارض داره بنظرتون قبول میکنه برام سزارین

از معاینه لگنی خوشم نمیاد برا سزارینم معاینه لگنی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من شنیدم کسانی که عمل لیزیک کردند.  لگن نامناسبی دارند بچشون بریچ هست ترس شدید از زایمان دارند و همچنین م‌کل همورویید دارند را سزارین میکنند

قهرمان خودت باش 

معاینه لگنی چجوریه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دوست عزیز من شنیدم کسانی که عمل لیزیک کردند.  لگن نامناسبی دارند بچشون بریچ هست ترس شدید از زای ...

منم تازه متوجه شدم از خودش دکترم جز بهترین دکترایی متخصص زنان استانمونه نامرد چندبار بهش گفتم ایرادی برام نداره مشکلی برام پیش نمیاد گفت نه اصلا

زایمان طبیعی مشکلتون را حادتر میکنه.  شما یبوست هم داشتید؟؟؟

قبلنا آره ولی خودم دیگه کنترلش کردم میوه سبزی جات خوردم چیزای که به ضررمه نمیخورم الان چندساله دچارشم 

خواستم لیزرش کنم یه دفعه متوجه شدم باردارم تو بارداریم خیلی رعایت کردم ولی اذیت نشدم 

ولی خوب چرا دکترم باید بهم نگه این به ضررته الان من هفته38 بارداریم دیروز متوجه نمیشدم چی اصلا خیلی ناراحتم از دست دکترم

منم تو دوره بارداریم دچار یبوست شدید شدم اوایل با نوشیدن آب و میوه و...  بهتر میشد ولی حالا بدتر شدم و شقاق گرفتم یه هفته ای هست هفته دیگه باید با دکترم در میون بزارم ببینم نظرش چیه. دکتر منم به شدت با سزارین مخالفه

قهرمان خودت باش 
بازم با چندتا دیگه دکتر مشورت کن

هردوتا دکترم متخصص معروفن دکتر داخلی زیر نظرشم گفت اصلا ریسک نکن انقدر زایمان طبیعی فشار به لگن میاره که بعضی خانما بعد زایمان طبیعی دچارش میشن گفت من خیلی خانم بیمارزیر نظرم هستن بعد زایمان طبیعی دچار هموئید شدن حالا شما همورئید داری صدرصد بهت فشار میاد وضعت بدتر میشه